Paparazzierna gjorde fans till 56-åriga Nicole Kidman upprörd med sina vissna strandbilder

Ingen har någonsin kunnat lura åldern, inte ens Nicole. Nicole Kidman fångades av paparazzi på stranden i sin mest naturliga form. Fansen är besvikna.

I decennier nu har Nicole Kidman ansetts vara en av de mest populära och eftertraktade skådespelerskorna i Hollywood. Stjärnan, som har spelat roller i många kända filmer, lyckas leda ett aktivt personligt och offentligt liv och gläder ofta massor av fans på röda mattan, välgörenhetsevenemang och ikoniska sociala evenemang.

Till skillnad från många av sina kollegor har Nicole Kidman ännu inte öppnat dörrarna till medicinska kliniker för att anförtro sig till plastikkirurgernas konst. Detta betyder inte att skådespelerskan inte alls använder tjänster från kosmetologer, men det är inte drastiska ingrepp, utan bara stöd för ansiktet och kroppen med hjälp av massage, föryngrande injektioner och masker och effektiva krämer.

Och häromdagen hittade den allestädes närvarande paparazzin skådespelerskan medan han kopplade av på stranden. Stjärnan verkade inte besväras av fotografernas uppmärksamhet, som fångade henne i sin mest naturliga form, utan smink, dolda solglasögon eller en bredbrättad hatt.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Nicole Kidman (@nicolekidman)

För en semester på stranden valde Nicole en ovanlig blå baddräkt, vars stil väcker minnen från flera decennier sedan. Höga badbyxor och ett kort livstycke med volanger, ovanligt för moderna ögon, förstörde dock inte Hollywoodstjärnans fortfarande graciösa figur. Skådespelerskan själv försökte inte stänga av sig eller gömma sig från andras nyfikna blickar, utan bara njöt av solen och vattnet.

Efter publiceringen av strandfoton förnekade internetanvändare sig inte nöjet att diskutera utseendet på 52-åriga Kidman. Många var överens om att skådespelerskan i sin naturliga form är lite sämre än hur hon vanligtvis ser ut under offentliga framträdanden, men ändå är hon fortfarande bländande vacker.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Nicole Kidman (@nicolekidman)

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: