Efter en välgjord ombyggnad har en tvårumslägenhet i ett ”uttag” förändrats till oigenkännlighet

Denna tvårumslägenhet renoverades och nu är den förändrad till oigenkännlighet. Fantastisk förvandling. Du borde se det själv

Den certifierade designern Maria Nichiporenko, med en lysande inre instinkt, förvandlade en 57 kvadratmeter stor tvårumslägenhet till ett riktigt konstverk. När hon arbetade med ett projekt för ett ungt par var hennes främsta uppdrag att skapa ett utrymme som inte bara var vackert utan också funktionellt. Denna uppgift krävde en djupgående ombyggnad. Den nuvarande interiören kombinerar mästerligt klassiska traditioner och innovativa moderna funktioner, vilket skapar ett unikt och harmoniskt utrymme. För att komplettera sitt koncept, ombildade Maria sovrummet genom att introducera en elegant garderob. När det gäller badrummet har dess utrymme blivit rymligare tack vare optimeringen av korridoren.

        

Vardagsrum

     

Interiören dominerades av en neutral grå färg som varsamt omslöt väggarna. För första gången kunde ögat fånga en klarblå accent i form av en kolumn som fungerade som en länk mellan entrén och matsalen. Konstnärliga lister och elegant stuckatur kompletterade inte bara rummets utseende, utan bevarade också fantastiskt färgernas harmoni. Och parkettbrädan, inbjudande till beröring, bjöd försiktigt in blicken att falla till golvet.

 

  

Kök

Detta rum har ett elegant klinkergolv i porslin. Bardisken är som en magisk portal för snabba kulinariska äventyr, och väver in i sig en mysig skyltfönster för gourmetdrinkar. Kökssatsens kantiga design sticker ut, och kylskåpet har skapats sakkunnigt för att gömma sig i den perfekta nischen.

   

Sovrum

Interiören i hennes utrymme fördjupar dig i en atmosfär av lugn tack vare ett delikat färgschema, där det dominerande gråa finner harmoni i ljusa nyanser av askrosa. Sängen, krönt med en lyxig sänggavel, kompletteras av eleganta hyllor som återspeglar minimalismens anda.

 

lkony

Ett specialiserat område för aktiv fysisk träning var knutet till denna plats. Ett modernt skåp för perfekt förvaring av sportutrustning, kombinerat med en elegant golvbeläggning i porslin i stengods, förvandlar den till en riktig oas av mysighet och komfort.

  

Hall

Detta hörn sticker ut tack vare den unika kombinationen av material på golvet. Porslinsplattor ligger stolt nära ingången och imiterar mästerligt inslag av äkta marmor. Och bredvid den är eleganta accenter harmoniskt placerade: en majestätisk spegel, en elegant konsol och en mysig ottoman.

 

Badrum

I denna interiör spelar marmorporslinsplattor en dominerande roll, i kontrast till känsliga rosa kakelplattor, som lägger till en touch av sofistikering till rummet. Tack vare det genomtänkta utrymmet har även ett majestätiskt handfat hittat sin plats här som smälter samman med den universella bruksenheten.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: