«Det är perfekt och allt ingår!😍Kvinnan tackade nej till en kreditlägenhet i en premiummetropol för det här huset som hon byggt själv!»😲👏

Lee Perra, bosatt i Washington, hade länge önskat att äga ett hem, men det höga priset på fastigheter i staden hindrade henne från att åstadkomma det. Hon hade arbetat flera år i byggbranschen, men hennes ersättning var otillräcklig.


Fast besluten att förändra sitt liv valde Lee att bygga sin lilla avlägsna stuga, ge upp sitt jobb och tacka nej till lån. Genom att välja en plats utanför staden kunde hon minimera kostnaderna.

Även om Lee inte hade någon formell konstruktionsutbildning, kunde hon hämta de färdigheter hon behövde och slutföra arbetet själv. Hennes 13,5 kvadratmeter stora hem är inrett med ljusa accenter och en skandinavisk design som använder sig av naturliga material som trä och sten.


Den erbjuder henne ett kök, badrum, kontor och sovrum, vilket är allt hon behöver för ett bekvämt boende.

Lee är glad att hennes hus tillfredsställer hennes behov och gör det möjligt för henne att bo på landsbygden borta från stadens liv. Prisvärdheten, miljövänligheten och höga prestanda hos Lees minihus och andra liknande är dess fördelar.

  

För alla som letar efter något nytt, ett mer kostnadseffektivt sätt att leva eller en mer fridfull livsstil är de ett utmärkt val. Kom ihåg att dela detta material med dina vänner om du tycker det är intressant!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: