đŸ˜łÂ«Hur ser kvinnan med vĂ€rldens största naturliga bröst ut?đŸ˜Č Hennes bröst vĂ€ger 110 pund.»

Annie Hawkins-Turner, mer kÀnd som Norma Stitz, har levt med utomordentligt enorma bröst under lÄng tid. Norma har en plats i Guinness rekordbok för att ha den största naturliga bysten eftersom, till skillnad frÄn mÄnga andra, hennes 50 kg bröst Àr helt naturliga. StÄende pÄ 168 cm lÄng och vÀger 160 kg, bara hennes byst bÀr en stor del av hennes vikt.


Normas stora storlek orsakade problem för henne frÄn tidig Älder. Hon fick ovÀlkommen uppmÀrksamhet frÄn killar och blev retad i skolan. Typiska uppgifter som att sova i en bekvÀm stÀllning eller arbeta vid ett skrivbord orsakar utmaningar. Norma accepterar sin kurviga kroppsbyggnad trots dessa utmaningar och avvisar rÄd om att operera sig för att krympa hennes bröst.


Norma sÀtter ett högt vÀrde pÄ sin hÀlsa och trÀnar varje dag för att hÄlla sin kropp i form. Hennes bortgÄngne make, Alan, var ett stort inflytande i hennes beslut att acceptera sin kropp och sitt sjÀlvvÀrde. Norma har delat sitt budskap om kroppsacceptans och sjÀlvkÀrlek med vÀrlden Ànda sedan Alan dog 2005.


Norma kÀnner sig mer attraktiv och sjÀlvsÀker Àn nÄgonsin vid 65 Ärs Älder.


Hennes berÀttelse Àr en uppmuntran att Àlska sig sjÀlv utan förbehÄll och att acceptera sitt fysiska utseende.

Like this post? Please share to your friends:
PopulÀra Sverige

Videos: