đŸ˜«Â«Cher pratade om hennes förstörda relationer med sin son som inte ens bjöd in sin mamma till hans bröllop!Â»đŸ˜±

NĂ€r Chers yngsta son, Elijah Blue Allman, valde att inte bjuda in henne till sitt bröllop 2013, gjorde han det klart att det fanns problem i deras förhĂ„llande. Trots svĂ„righeterna hanterar Cher sin sons stormiga historia samtidigt som hon pĂ„ ett lugnande sĂ€tt pĂ„verkar hans liv. Cher, den vĂ€lkĂ€nda sĂ„ngerskan, har haft ett svĂ„rt personligt liv förutom sin fantastiska karriĂ€r. Eftersom Allman och Cher har tvĂ„ barn frĂ„n olika relationer – Chaz Bono och Elijah Blue Allman – har Cher haft sĂ€rskilt svĂ„rt att knyta an till honom. Den vĂ€lkĂ€nde musikern Allman har kĂ€mpat mot missbruk och psykiska störningar och kĂ€nt sig övergiven och föraktad av sin mamma.


Allman vÀxte upp i ett turbulent hushÄll dÀr missbruket florerade. Gregg Allman, den ursprungliga medlemmen av Allman Brothers Band, och Cher vÀlkomnade honom till vÀrlden. Han fostrades upp av barnskötare och familjemedlemmar nÀr hans mor jonglerade med hennes personliga och yrkesmÀssiga liv som ett resultat av hans förÀlders skilsmÀssa och hans fars svÄrigheter. I en öppen intervju med ET 2014 berÀttade Allman öppenhjÀrtigt om smÀrtan av att skickas till internatskola vid sju Ärs Älder. Han diskuterade hur detta tidiga uppbrott gjorde att han kÀnde sig övergiven och ensam. Trots att han insÄg utmaningarna, bestÀmde sig Allman för att slÀppa sin förbittring eftersom han insÄg att han skulle hÄlla fast vid sitt hat skulle hindra honom frÄn att gÄ vidare med sitt liv.


Allman, som kÀmpade med droger frÄn en ung Älder, pysslade med droger nÀr han gick i skolan. Hans musikaliska sysselsÀttningar, som inkluderade att gÄ med i bandet Deadsy och fortsÀtta hans förÀldrars arv, fick honom och Cher att vÀxa isÀr.


Under bandets turné kÀmpade Allman mot alkohol-, heroin- och receptbelagda droger. Allman kÀmpade med Ängest, hopplöshet och ihÄllande trötthet till följd av sin borrelia. Han kÀnde att Cher inte var dÀr för honom under denna svÄra period, sÄ han reste till Tyskland för alternativ terapi. DietförÀndringar, beteendemÀssiga och psykologiska förÀndringar som han genomgick under sin tillfrisknandeprocess avslöjade de utmaningar han stÀlldes inför utan förÀldrars tillsyn.


Chers bristande erkÀnnande efter deras engagemang fungerade som drivkraften för detta beslut, vilket betonade den spÀnning som redan fanns. Chers frÄnvaro frÄn deras julfirande försÀmrade deras vÀnskap ytterligare. Cher, som har kÀmpat mot psykiska utmaningar och missbruk, vill skydda Allman frÄn att slösa bort sin ekonomiska rikedom och till och med utsÀtta honom för fara.


Positiva reaktioner genererades av Chers handlingar; hon hyllades av mĂ„nga som en modig mamma som gjorde ett val som var bĂ€st för hennes barn. Det invecklade i deras anslutning Ă„terspeglas i Chers beslutsamhet att stödja sina barn trots utmaningarna. Nuvarande meningsskiljaktigheter – som pĂ„stĂ„enden om att Cher orkestrerade Allmans avgĂ„ng frĂ„n ett hotellrum – uppmĂ€rksammar de pĂ„gĂ„ende utmaningarna.


Cher, Ä andra sidan, lyfter fram det ansvar som följer med moderskapet och Àr engagerad i att stödja sina barn pÄ det sÀtt hon kan.


Trots sin förlust finner Cher tröst i att hjÀlpa sina barn och övervinna den svÄra resan med förÀldraskap.

Like this post? Please share to your friends:
PopulÀra Sverige

Videos: