”Varför sa Ryan Reynolds att han är så glad över att vara pappa till fyra döttrar att han inte ens vill ha en son?” 🤔

Män vill inte nödvändigtvis ha söner, trots populära åsikter om motsatsen; många pappor finner stor tillfredsställelse i att fostra upp döttrar. Ryan Reynolds är en utmärkt illustration av detta. Han uttrycker fritt sin tillfredsställelse över att inte ha män och omfamnar gärna föräldraskap med sina fyra flickor. För sina barn personifierar Ryan Reynolds vad en hängiven förälder borde vara. James, som är sju år gammal; Inez, som är sex år gammal; Betty, som är tre år gammal; och deras fjärde barn, vars namn de har valt att hålla dolt, uppfostrades av honom och hans fru Blake Lively. Reynolds bestämde sig för att begränsa sin skådespelarkarriär eftersom han ville ägna mer av sin tid åt att vara där för sin växande familj.


Innan deras nyaste medlem kom, avslöjade Reynolds fritt i intervjuer att han skulle föredra en annan tjej framför en son. Med sin uppväxt som yngst av fyra pojkar som utgångspunkt, betonade han på skämt den kaos som pojkar kan orsaka i ett hem. Reynolds insisterade på att han och Lively var redo för alla situationer, trots deras preferenser.

Reynolds drömmar förverkligades när paret fick sin fjärde dotter i februari 2023. Även om hennes namn ännu är okänt finns det många rykten. Anmärkningsvärt nog döper paret en dotter James till minne av Reynolds avlidne far och en annan Betty för att hedra Livelys bortgångne far som en del av en sed att döpa sina barn efter familjemedlemmar.

Eftersom Taylor Swift, Livelys nära vän, hade nämnt deras tre första barns namn i sina låtar, anade fansen att det fjärde barnet skulle heta Daisy. Som sagt, detta är fortfarande overifierat. När Blake Lively la upp bikinibilder efter att deras fjärde barn hade fötts var många imponerade av hur snabbt hon återhämtade sig från sin graviditet och hur vacker hon såg ut.

Vad tycker du om hans beslut?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: