”Pappa hittade sin tonårsdotters avskedsbrev. 💔 Han grät vid den sista raden.” 😧

Pappa upptäckte ett handskrivet avskedsbrev där hans dotter skulle ha varit när han gick för att se hur hon mådde. Pappa tog upp tidningen och började läsa det uppriktiga meddelandet. Pappa gick igenom det skrivna meddelandet rad för rad när hans mun tappade när han insåg vilken otrolig historia hans dotter gav honom. Han insåg, som förälder, att han hade misslyckats med att vara den fadersgestalt och förebild hon behövt hela sitt liv eftersom berättelsen var så hemsk och overklig, och han bröt ihop i tårar när han läste sista stycket.

Pappa hade inte sett sin dotter Anna på några timmar, så han hade letat efter henne. Han ville prata med Anna eftersom han vanligtvis mår bättre efter att ha sett sitt hemmalag förlora en match. Han upptäckte dock brevet som lämnats kvar där hon var tänkt att vara när han gick för att kontrollera henne. På hennes säng låg budskapet. Hennes kläder och andra ägodelar har tagits bort från hennes rum. Det var ett problem.

Jag är ledsen att behöva berätta de dåliga nyheterna för dig, men jag flyr med Muhammed, min nya älskare. ”Jag har äntligen hittat min sanna kärlek, och han är fantastisk!” Jag älskar hans stora motorcykel, kvava ärr, snygga tatueringar och bedårande piercingar i synnerhet! ”Men det är inte bara det. Jag är gravid i tredje månaden och väntar barn med Muhammed. Han hävdar att han vill ha ännu fler barn, och vi kommer att flytta in i hans trailer. jag är överlycklig! Och vad vet du? Nästa vecka ska vi knyta ihop säcken! ”Jag hoppas att medicinen hittas snabbt så att Muhammed kan bli bättre. Det är något han förtjänar. Lägg undan kontanter och varva ner. Eftersom Muhammeds vänner Juan och Stanislav jobbar på bio kommer jag att bli skådespelare! Jag betalar femtio spänn per för uppgiften, plus femtio spänn extra om tre eller fler personer är inblandade i samma situation. Vid sexton år är jag kapabel att ta hand om mig själv.

Nästa gång jag besöker kommer jag att få chansen att träffa ditt barnbarn. ”XOXO, pappa, inget av det här är verkligt. Min främsta anledning till att besöka Emmas lägenhet var att titta på TV. Pappas hjärta bultade i hans bröst när han läste brevet från sin dotter. Lyckligtvis förstod hon exakt hur hon skulle utnyttja sin äldre far, som saknade verkligheten, och att en incident som liknar hennes berättelse som hände Anna skulle vara mycket värre än ett fotbollsnederlag. Vad tycker du om hennes smarta praktiska skämt?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: