”Genom att sträva efter den perfekta looken blev hon en silikondocka: 😫65-åriga Madonna fick kritik för sitt missbildade utseende!” 🤬

På grund av deras samtida fixering vid skönhet drivs kändisar ofta till omfattande kosmetisk kirurgi för att förbättra en enda funktion, vilket kan leda till dramatiska förändringar i hela ansiktet eller till och med kroppen. Från att vara en åtgärd för att åtgärda problem har plastikkirurgi utvecklats till en sorts hobby eller till och med en beroendeframkallande aktivitet för många.

En av de bästa exemplen på en kändis som jagar evig ungdom är Madonna. Konstnären, som är äldre än de flesta, motsätter sig kraftigt idén att åldras värdigt. Även vid 65 år projicerar hon fortfarande en sexuell bild, visar ofta upp sin nakna kropp och hävdar sin status som en sexikon. Madonna brukade hyllas som en ikon, men nuförtiden jämförs hon oftare med en parodi.

Nyligen postade Madonna bilder från utställningen av sin son Rocco. Hennes enda biologiska barn med filmmakaren Guy Ritchie, Rocco, undviker rampljuset och låter sitt arbete tala för sig själv. Klädd i en enkel blå skjorta och en vit linnesvit ger Rocco ett lugnt, seriöst intryck.

Å andra sidan bar Madonna en passande jacka och en mörkgrön tre-delad kostym, som hon accessoriserade med en bred vit hatt, klackskor och vita genomskinliga handskar. Trots att han är 23 år verkar Rocco äldre än sin mor, trots det typiska tjocka sminket som dekorerar hennes ansikte.

Användare på sociala medier var snabba med att attackera Madonnas utseende på bilderna och påpekade att hennes ansikte såg onaturligt ut på grund av flera operationer och omfattande retuschering.

De kunde inte låta bli att notera den skarpa kontrasten mellan hennes hals och ansikte. Även om Madonna anstränger sig för att se ung ut, fungerar hennes aktuella hälsoproblem som en påminnelse om hur gammal hon faktiskt är. Ett allvarligt bakteriellt tillstånd orsakade problem förra året, vilket krävde två dagar i konstgjord koma och att hon sattes på en ventilator. Madonna har återhämtat sig från denna motgång och kommer att uppträda igen till hösten.

Tycker du att hon är vacker nu? Dela din synpunkt i kommentarerna!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: