”De hånade henne när hon la upp sina bilder och drömde om att bli känd!😱 Hur ser hon ut nu?”😮

Melissa Blakes berättelse är en inspiration för självacceptans och motståndskraft. Hon kämpade med självmedvetande till en början på grund av hennes födelse med Freeman-Sheldon syndrom, men hon kom till slut att uppskatta hennes speciella skönhet. Förutom att vara modell är hon nu en stark anhängare av funktionshinders rättigheter, efter att ha samlat över 200 000 följare på sociala medier som värdesätter hennes tapperhet och genuinhet.
Melissa föddes 1981 och på grund av sin sjukdom har hon genomgått över 26 operationer. Hennes föräldrar, som lärde henne att hennes funktionsnedsättning inte definierar henne, är till stor del ansvariga för hennes styrka.


Melissa är en egenföretagare författare och funktionshinder aktivist vars arbete berör ett brett spektrum av ämnen, såsom popkultur, relationer och funktionshinder. Tillsammans med hennes blogg har hennes arbete dykt upp i respekterade tidskrifter och tidningar som The New York Times, Glamour, Cosmopolitan och ELLE.


Melissa mötte svårigheter på sin väg mot självacceptans. Hon framhärdade inför avslag och kritik, särskilt om hennes önskan att bli modell.
Hon postade orädd selfies på sociala medier, återerövrade sin berättelse och lyfte människor med funktionshinder i processen, trotsade troll och sociala konventioner. Mindy Scheier, grundaren av Runway for Dreams, var imponerad av Melissas humor och envishet och inbjöd henne att delta i New York Fashion Week 2020.


Melissa vill ifrågasätta skönhetsstandarder och höja rösterna för missgynnade människor som ofta ignoreras av samhället genom sin aktivism och exponering.
Hennes engagemang i Runway for Dreams inspirerade andra att omfamna sin individualitet och uppmärksammade betydelsen av representation av funktionshinder i modebranschen.


När hon funderar över sin väg inser Melissa hur hennes självuttryck påverkar hennes uppfattning om hennes kropp och självvärde. Att dela sin berättelse och relatera till dem som kunde relatera till hennes upplevelser befriade henne från hennes första oro och osäkerhet.


Melissa är en välkänd representant för handikappgemenskapen som kämpar för ökad acceptans och erkännande.
Hon betonar värdet av att höra perspektiven hos personer med funktionsnedsättning och bryta ner sociala hinder som stödjer marginalisering. Hon har ett budskap om optimism, motståndskraft och självkärlek för både världen och sitt yngre jag.


Melissas berättelse utmanar stereotyper och främjar ett inkluderande samhälle, och fungerar som ett ljus av autenticitet och bemyndigande.


Hon fortsätter att uppmuntra människor att omfamna sin individualitet och djärvt stå vid sin sanning genom sin aktivism och tapperhet.
Vad tycker du om hennes utseende??

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: