đŸ˜źÂ«Efter att Herrinsystrarna splittrades 2006, vad blev det av de sammanförda tvillingarna och hur lever de?Â»đŸ˜ł

I Salt Lake City, Utah, ser Erin och Jake Herrin fram emot att deras tvillingflickor kommer. Född den 26 februari 2002, överraskade Kendra och Malaya alla genom att avslöja att de var sammankopplade tvillingar.
Honorna var förenade vid magen och delade viktiga organ som tjocktarmen, urinblÄsan, levern, njuren och tvÄ ben.


FÀngslad av ansiktena pÄ hennes ofödda flickor pÄ MRI-bilden valde Erin att omfamna förÀldraskapet trots att medicinsk rÄdgivning tvingade henne att avbryta graviditeten.
NÀr flickorna fyllde fyra Är fördjupades Erin och Jays kÀrlek till sina barn bara, vilket ledde till samtal med lÀkare om potentialen för en splittring. Operationen gav löfte om ett sjÀlvstÀndigt liv, men den innebar ocksÄ en hög risknivÄ.


Familjen övervÀgde lÀnge och hÄrt innan de bestÀmde sig för att gÄ vidare med splittringen, dÀr Kendra behöll den delade njuren och Malaya planerade för en transplantation. Familjen övervÀgde lÀnge och hÄrt innan de bestÀmde sig för att gÄ vidare med splittringen, dÀr Kendra behöll den delade njuren och Malaya planerade för en transplantation.

Efter en lyckad skilsmÀssa startade Kendra och Malaya en svÄr ÄterhÀmtningsprocess. Systrarna fortsatte trots den statistiskt smala 25% sannolikheten att överleva för dem bÄda. NÀr de lÀrde sig att gÄ med ett ben vardera, mötte de livets hinder rakt mot varandra.


Men nÀr Malaya behövde en njurtransplantation uppstod problem. Deras mamma erbjöd sig genast som donator. Malaya krÀvde senare en andra transplantation, denna gÄng frÄn en okÀnd donator, trots hennes tidiga framgÄng.

 

Flickorna, som nu Àr tjugo Är, tackar sina förÀldrar för valet.

Malaya dras till grafisk design och följer sitt intresse för college, exalterad över chansen att vÀlja sin karriÀr.


Deras berÀttelse fungerar som ett monument över deras ihÀrdiga drivkraft och betonar vÀrdet av att omfamna individualitet och följa strÀvanden.

 

 

Dela gÀrna din Äsikt i kommentarerna!

Like this post? Please share to your friends:
PopulÀra Sverige

Videos: