ūüėć¬ęJag √§r s√§ker p√• att du k√§nner den h√§r killen: Gwyneth Paltrow f√∂rv√•nade sin publik genom att posta en ovanlig bild p√• sin son!¬Ľūüė≤

Gwyneth Paltrow, känd för att upprätthålla en strikt privat tillvaro, gladde sina beundrare genom att ge dem en unik inblick i hennes familjeliv. Affärskvinnan och skådespelerskan, som vanligtvis håller sin familj borta från allmänhetens ögon, firade sin son Moses 18-årsdag på sociala medier. Bland hennes fans väckte Paltrows överraskningsaktion intresse och tillbedjan. Paltrow släppte ett obevakat foto av sin son Moses på sin speciella dag, och bröt mot hennes sedvänja.


Moses verkar omtänksam och seriös på bilden, och redan i tidig ålder verkar han självsäker. Iförd en basic t-shirt i marinblått utstrålar han lugn och elegans. Paltrow skrev ett känslosamt meddelande till bilden som följer med den, och uttryckte sin stolthet och djupa kärlek till sitt barn. Paltrow och hennes exman, Coldplays frontman Chris Martin, har en äldre syster som heter Apple och en son som heter Moses.


Trots deras välrapporterade uppbrott fortsätter Paltrow och Martin att ha en hjärtlig föräldrarelation och sätter sina barns behov först. Det pågående förhållandet mellan ex-paren när de sköter moderskapet tillsammans syns på det delade fotot av Moses. Många noterade hur mycket Moses såg ut som Chris Martin efter att ha märkt den uppenbara likheten mellan honom och hans välkända far.

Paltrow upplever en rad känslor när Moses är redo att börja sin väg till mognad genom att skriva in sig på college till hösten. Hon berättade om sina tankar om sin sons förestående avgång i en intervju nyligen, och uttryckte både smärtan av hans avgång och vissheten om hans utveckling.

 

Moses och hans far, Chris Martin, har en otroligt slående likhet! Visa upp den unge mannens anmärkningsvärda egenskaper genom att dela denna bild!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: