😆”Pappa tar en bild pĂ„ sin dotter framför den enorma hĂ€sten och ser sedan att… 😅Vad var det som gjorde allt sĂ„ roligt?”

Mobiltelefoner har blivit en nödvÀndig del av det moderna livet pÄ grund av deras omfattande anvÀndning. Det Àr fantastiskt för att du kan ta bilder nÀr inspirationen slÄr till, och ibland blir resultaten till och med bÀttre Àn du kunde ha förestÀllt dig. Det var ett tag sedan vi sÄg en sÄdan fin bild!

Hon hade ingen aning om att hon skulle bli kÀnd över hela vÀrlden genom att stanna till för att posera framför en grupp hÀstar pÄ gatan. Fotot lades först ut online av en medlem pÄ Reddit.

Även om det Ă€r lĂ€tt att förestĂ€lla sig finns det inte mycket bakgrundsinformation tillgĂ€nglig om fotots tillkomst. Jag förestĂ€ller mig att den hĂ€r unga flickan och hennes nĂ€ra och kĂ€ra hade en underbar dag. De sĂ„g dessa enorma Clydesdale-hĂ€star under en parad.

NÀr hon vÄgade sig pÄ att vÀnda sig om var det troligen hennes pappa, faster, farbror eller andra familjemedlemmar som uppmanade henne att göra det för att de ville fÄnga en bild av henne nÀr hon rörde vid hÀstarna.

Fotografen bad den lilla flickan att ”sĂ€ga ost” medan hon stod framför de vackra hĂ€starna. Vilket utmĂ€rkt exempel pĂ„ bildhumor!

Det Àr okÀnt om The Wolf 101.5 FM tillhandahöll bilden eller om den först lades ut online. Det Àr svÄrt att inte skratta Ät den hÀr photobomben oavsett.

Dela gÀrna den hÀr artikeln med dina vÀnner!

Like this post? Please share to your friends:
PopulÀra Sverige

Videos: