”Kevin Bacons hårda liv: 💔 Från att överleva på 150 dollar i månaden till att uppfostra en familj på en gård.”

Den välkända och attraktiva 65-åriga skådespelaren Kevin Bacon har haft en lång karriär inom film. Han hedrades till och med med en Golden Globe för en HBO-produktion. Bacon såg dock aldrig någon av sina framträdanden förrän han blev framgångsrik på television. Bacon och hans familj lever nu ett lyckligt liv på en gård. Bacons historia, från sina blygsamma början där han levde på en låg budget till att bli framgångsrik i Hollywood, är en inspiration för många. I en nylig intervju sa Bacon att han först var tveksam att arbeta på television. ”Jag skulle ha sparkat min agent,” kommenterade han, om hans representant hade ringt och föreslagit att de skulle skriva en serie. Men han ändrade sig på grund av sin skådespelarfru, Kyra Sedgwick.

På det program de båda spelade i kommenterade Bacon hur mycket han tyckte om att umgås med Sedgwick och gå på prisutdelningar tillsammans. Enligt honom, ”Jag har alltid tänkt på skådespeleri som att kunna sätta på sig olika hattar och bli olika människor. När jag började se hennes filmarbete var det knappt igenkännbart.” Liksom Meryl Streep kunde Sedgwick förvandlas till olika personligheter, vilket inspirerade Bacon.

Låt oss gå tillbaka till 1976, året då Bacon flyttade till New York från sin hemstad Philadelphia. Även om han tidigare hade rest till staden med sin syster, denna gång hade han för avsikt att stanna. Han bodde först med sin syster, men när han väl hittade ett eget hem hade han bara 150 dollar för hela månaden.

”Jag vet inte var jag fick den matematiken ifrån, men det var… vad jag hade bestämt,” berättade Bacon. Han snubblade över en annons i The Village Voice för en lägenhet för konstnärer, skådespelare och musiker. Det var allt han hade råd med, även om det visade sig vara ett slumhus. En pianist och Bacon drev ett uthyrningskontor tillsammans i fyra år. Trots svåra levnadsförhållanden blomstrade Bacons skådespelarkarriär och han gjorde positiva livsförändringar. Han lärde först känna Kyra Sedgwick på filminspelningen av ”Lemon Sky” 1987.

För Bacon var det kärlek vid första ögonkastet, men Sedgwick tog sin tid att värma upp för honom. Bacon gav inte upp, och till slut gick de på sin första dejt. De njöt av en romantisk middag och skrattade i timmar. De hade det jättebra. När Sedgwick insåg att Bacon var den rätte för henne blev de varandras största supportrar och beundrare.

Deras två barn, Travis och Sosie, som nu är i 30-årsåldern, uppfostrades tillsammans av dem. Att vara förälder gav Bacon mycket glädje, och han gjorde alltid en ansträngning för att lära sina barn moral, ärlighet och kärlek till alla och allt. En känsla för humor är viktig, som Sedgwick säger. Han är otroligt rolig.

Bacon och hans familj lever nu ett lyckligt liv på en gård. Bacons historia, från sina blygsamma början där han levde på en låg budget till att bli framgångsrik i Hollywood, är en inspiration för många.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: