đŸ˜±”Hemligheten om varför Michael Jackson och Lisa Marie Presley aldrig fick barn avslöjas!” 😧

Även om deras Ă€ktenskap bara varade en kort tid, fick Michael Jackson och Lisa Marie Presley inga barn tillsammans.

Lisa Marie Presleys andra make var Michael Jackson.

Deras romantiska relation började inte förrÀn 1992 nÀr de trÀffades pÄ en middag hos en gemensam bekant i Los Angeles. De hade först trÀffats pÄ en hÀndelse i Las Vegas pÄ 1970-talet.

Efter det gifte sig Lisa med Danny Keough, hennes första make. De blev vÀnner, men började inte dejta direkt. Efter att Presley hade stöttat Jackson under en utredning, frÄgade Jackson en kvÀll 1993 Presley om att gifta sig med honom över telefon.

I en snabb 15-minuters ceremoni utbytte Michael och Lisa Marie Presley sina löften pÄ Dominikanska republiken. Senare skickade hon ut ett uttalande till media dÀr hon tillkÀnnagav sitt giftermÄl. Michael och Lisa gjorde flera offentliga framtrÀdanden tillsammans. Det mest vÀlkÀnda fallet var live pÄ musikpriserna nÀr sÄngaren i thrillern K*ssed Presley.

Det gick rykten om att deras vÀlkÀnda Àktenskap försÀmrades och att de inte spenderade tillrÀckligt mycket tid tillsammans. Paret avslöjade ocksÄ sin avsikt att snart starta en familj. Men det förekom viskningar om att Jacksons drogmissbruk var orsaken till deras Àktenskapliga problem.

En mÄnad efter att Lisa Marie Presley ansökte om skilsmÀssa i december 1995, kallade sÄngaren och Presley det att gÄ isÀr. Deras Àktenskap avslutades officiellt 1996. Medan Lisa och Michael inte hade nÄgra egna barn, hade Presley fyra barn frÄn sina tidigare Àktenskap. Hennes barn var Riley och Ben frÄn sitt Àktenskap med Danny Keough, Finley Aaron Love Lockwood frÄn sitt Àktenskap med Michael Lockwood, och Harper Vivienne Ann frÄn sitt Àktenskap med Michael Lockwood.

Visste du det hÀr? Dela din Äsikt i kommentarerna!

Like this post? Please share to your friends:
PopulÀra Sverige

Videos: