😼 ”Fjorton Ă„r senare födde modern identiska fyrlingar: SĂ„ hĂ€r ser flickorna ut just nu!” 😍

Skulle du vilja vara i moderns stÀlle?

Sannolikheten att fĂ„ tvillingar Ă€r endast 2%, medan sannolikheten att fĂ„ fyrlingar anses vara en hĂ€ndelse bland mĂ„nga tiotals miljoner. Flerfödslar Ă€r mycket ovanliga. ÄndĂ„ sker mirakel. För fjorton Ă„r sedan fick Julia reda pĂ„ under sin första ultraljudsundersökning att hon bar pĂ„ fyra embryon som vĂ€xte i hennes livmoder samtidigt.

Eftersom barnen vĂ€xte i samma moderkaka och deras hĂ€lsa vid födseln var osĂ€ker var situationen komplicerad. Även nĂ€r det rekommenderades att avsluta graviditeten vĂ€grade Julia kategoriskt. Alla flickorna visade sig vara friska efter kejsarsnitt, Ă€ven om tvĂ„ av dem hade lĂ„g födelsevikt i början, vilket snart Ă„tergick till normalt.

Det mest fantastiska var dock inte att Julia födde fyrlingar; det var den slÄende likheten mellan alla fyra döttrar. Flickorna har fortsatt att förvÀxlas med varandra genom Ären pÄ grund av sina likheter.

MÀnniskor i deras nÀrmaste omgivning dras stÀndigt till den speciella familjen och försöker ofta identifiera skillnaderna mellan flickorna, som Àr fÄ och lÄngt ifrÄn varandra. De har till och med samma glasögon pÄ sig. Flickorna Àr nöjda med sin situation eftersom de har blivit vÀlkÀnda pÄ grund av sin likhet. Flera klÀdtillverkare har redan lagt fram förslag om att samarbeta med dem.

Skulle du vilja vara i moderns stÀlle?

Like this post? Please share to your friends:
PopulÀra Sverige

Videos: