💔”Hur ser den hĂ€r pojken ut nu efter 12 Ă„r, nĂ€r han blev pappa vid 13 Ă„rs Ă„lder?” 😧

Den chockerande nyheten att en 15-Ärig flicka och en 13-Ärig pojke hade blivit förÀldrar i en extremt ung Älder chockade hela vÀrlden. Vi kommer att ge dig en uppdatering om deras livsbana senare.

NÀr Chantelle var liten och började mÀrka fysiska förÀndringar, kÀnde barnen sig inte bekvÀma med att berÀtta sanningen för sina förÀldrar vid den tiden. Den blivande flickans mor sÄg sin dotters utseendeförÀndring och insÄg att nÄgot stort hade hÀnt som inte gick att Ängra. Nyheten gladdes Alfie över, men han hade fortfarande en oklar framtid framför sig. Den blivande faderns förÀldrar var helt förvirrade. Redan innan deras barn föddes följde nationella televisionen det unga paret pÄ deras resa.

Alfie var lugn medan han tog hand om barnet. Mitt i allt kaos sökte faderns förĂ€ldrar en DNA-test, som visade att barnet inte var biologiskt deras. Efter att den unga mamman och barnet valde att lĂ€mna staden föll Alfie i svĂ„r depression pĂ„ grund av det konstanta medieuppmĂ€rksamheten som aldrig gav paret nĂ„gon paus. Tolv Ă„r senare gifte sig flickan om och fick ett barn med en ny partner. Å andra sidan hade Alfie aldrig upplevt Ă€kta kĂ€rlek och sökte tröst i sitt drickande. TyvĂ€rr hade mannen tolv brott i sitt register och hans handlingar granskades fortfarande. Är det lĂ€mpligt eller olĂ€mpligt att skaffa barn i en sĂ„ ung Ă„lder enligt samhĂ€llet?

Like this post? Please share to your friends:
PopulÀra Sverige

Videos: