”Marisa Tomei bjöd på lite mer och extra för teamet! Avtäcker ’My Cousin Vinny’s’ underverk.” 🙄🤔

Mer än trettio år efter sin premiär är rättssalskomedin ”My Cousin Vinny” från 1992 fortfarande en av Marisa Tomeis mest populära filmer. Denna film är hyllad för sina klassiska ögonblick och tidlösa humor, inklusive Joe Pescis enastående prestation som Mona Lisa Vito. Visste du att ett par olika skådespelare initialt övervägdes av producenterna? Eller att många fiktiva karaktärer var baserade på verkliga exempel? Följ med oss när vi utforskar de fascinerande detaljerna bakom kulisserna, inklusive borttagna sekvenser och bortglömda berättelser.

En lyckosam möte gav filmen inspiration. Manusförfattaren Delauters tillfälliga möte med en blivande advokatexamenskandidat i början av 1970-talet inspirerade honom. Detta utbyte, tillsammans med kandidatens beslutsamhet att klara testet trots flera misslyckanden, tjänade som inspiration för filmens berättelse.

Dessutom påverkade Joe Pescis grannar karaktärerna i ”My Cousin Vinny.” Pesci använde egenskaper från många vänner och sin barndom i New Jersey för att utveckla en personlighet som resonerade med publiken för att ge sin skildring av Vinny trovärdighet.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: