”JAG HAR INTE LÄMNAT HUSET PÅ 20 ÅR.” EN MAKEUPARTIST FÖRVANDLADE EN SPECIELL FLICKA BORTOM ALL IGENKÄNNING.

Jag har inte lämnat huset på 20 år”: En makeupartist förvandlade en speciell flicka bortom all igenkänning. ”Du borde ha sett hur hennes beteende och självkänsla förändrades efter förvandlingen” skrev makeupartisten under denna video.

Den kända makeupartisten Gohar Avetisyan är verkligen en mästare på sitt hantverk. Nyligen visade Gohar fansen en förvandling som inte lämnade dem oberörda. Avetisyan introducerade sina följare för en flicka som inte har lämnat sitt hus på nästan 20 år.

Zalina sitter inom fyra väggar och vill inte visa sig offentligt igen. Avetisyan förvandlade sin nya bekantskap bortom all igenkänning och lovade flickan: ”Jag kommer att hjälpa dig att erövra världen och hitta ditt kall.”

”Väldigt vacker”, ”Vacker inte bara till utseendet utan också i själen”, ”Gohar, du ger så mycket glädje till människor. Du är bäst”,

 

”Flickan är bara ett mirakel,” ”Gohar, god hälsa till dig,” ”Ge människor lycka,” skriver Avetisyans fans i kommentarerna.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: