”Jag är en icke-binär person som inte är säker på om jag är pojke eller flicka: 😱 Hur ser Stings dotter ut?”

Eliot Sumner, den icke-binära avkomman till sångaren Sting, gör sig ett namn inom konsten. Eliot är den yngsta av Stings sex barn, född i Pisa, Italien. Det handlade inte alltid om musiken. Eliots barndomsdröm var att bli kock. Men när de fick sin första gitarr vid fyra års ålder, fann musiken dem. Deras kärlek till musik tändes av detta, och de blev multiinstrumentalister. Eliot, som var angelägen om att etablera sin egen personlighet, beslutade att släppa sitt debutalbum, ”The Constant”, vid 19 års ålder under namnet I Blame Coco. Med denna handling försökte de bryta sig ur sin välkända fars skugga och bevisa sitt värde.

Eliots skicklighet är tydlig i deras arbete. Vid femton års ålder började de skriva låtar, och ”The Constant” mottogs väl av kritiker. Sedan kom stora skivkontrakt och samarbeten med välkända musiker som Robyn och Pete Doherty. Eliot visade sin flexibilitet och kärlek till elektronisk musik genom att utforska technoscenen medan de gick under DJ-pseudonymen Vaal mellan utgivningar av ny musik. Efter att ha släppt albumet ”Information” 2016 började de använda sitt riktiga namn, Eliot Sumner. Eliot är fast besluten att få erkännande för sina konstnärliga prestationer, även om de erkänner den oundvikliga skuggan av sina välkända föräldrar.

Eliot har experimenterat med skådespeleri utanför musiken och gjort cameos i filmer som ”Stardust” och ”With You and Without You.” Deras senaste projekt är en huvudroll i TV-serien ”Ripley,” som är en anpassning av Patricia Highsmiths berömda psykologiska thriller.

Dessutom är Eliot öppen om sin sexuella läggning. Eliot, som kom ut som lesbisk 2015, betonar vikten av att vara sann mot sig själv och njuta av livet på sina egna villkor. Även om Eliots tidigare relationer med societetslejonet Frankie Herbert och modellen Lucy Von Alten drog till sig en del offentlig uppmärksamhet, koncentrerar de sig fortfarande på sina konstnärliga strävanden.

Berättelsen om Eliot Sumner handlar om kreativt uttryck och självupptäckt. De är fascinerande figurer i den kreativa världen på grund av deras engagemang för musik och deras mod att omfamna den de är.

Dela gärna din åsikt i kommentaren!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: