”Inuti Tom Sellecks hus, där han och hans familj har levt ett tillbakadraget liv sedan 1988.”😲

I Hollywood är Tom Selleck kanske en av de mest älskade skådespelarna. Han har porträtterat en rad olika personligheter genom åren och vunnit respekt hos många amerikaner.

Skådespelaren lever ett lyckligt liv och tillbringar det mesta av sina dagar i sitt permanenta hem. Tom Selleck har levt en ranchlivsstil i Kalifornien i mer än trettio år. Att bo på en ranch, säger han och hans fru, håller honom relativt lugn.

Selleck anklagas för att ha stulit vatten i stora mängder av Calleguas Municipal Water District. Det sades att han skulle använda ett stort fordon som liknade en vattentank för att köra till brandposten och hämta vatten till sitt hem. Tolv resor dokumenterades under cirka två år.

Förutom att inte veta om några fler resor hade gjorts som förbises, var det också osäkert hur mycket vatten som hade tagits. Två upphör-och-avstå-order från myndigheterna i slutet av 2013 sägs ha ignorerats av skådespelaren, som fortsatte att ta vatten.

Skådespelaren blev tvungen att betala $21,000 för att täcka kostnaderna för den privata utredningen som gjordes mot honom, förutom ytterligare pengar för att täcka skadekostnaderna. Det var också olagligt för honom att använda Calleguas Municipal Water District för personligt bruk längre.

Skådespelaren gav intrycket av att vara nöjd med sitt liv och Kaliforniens gårdar. Vi är ganska glada över att artisten äntligen kan ”dra sig tillbaka” och vara ärlig.

Gillar du hus i denna stil?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: