”George och Amal Clooney sa adjö till sitt älskade familjehem i Berkshire, England som kostade 13 miljoner dollar! Men varför?”😟

Det mäktiga paret George och Amal Clooney har nyligen fått uppmärksamhet för sitt snabba tänkande. Paret, som är välkända för sin uppskattning av historiska och pittoreska byggnader, sa adjö till sitt älskade familjehem i Berkshire, England. Strax efter deras överdådiga bröllop på den venetianska rivieran, i september 2014, köpte familjen Clooney med sina två barn den kulturminnesmärkta villan.

Med nästan 25 miljoner dollar investerade i renoveringar, förvandlades den 11 000 kvadratmeter stora egendomen från 1600-talet till en överdådig, modern bostad. Bland dess attraktioner finns en 60 fot lång swimmingpool med en täckt uteplats och bubbelpool, en AstroTurf-tennisbana och en genomtänkt planerad trädgård med tallar.

På grund av dess närhet till Themsen var herrgården utsatt för översvämningar trots de bästa försöken att bevara avskildheten, vilket krävde extra 60 000 dollar i översvämningssäkringsåtgärder. Clooneys beslutade att flytta på grund av allvarliga vattenproblem som förvärrades av det ogynnsamma brittiska vädret.

Trots platsens naturliga skönhet vittnade grannar om parets frånvaro från fastigheten på grund av vatten upp till fyra fot i bakgården. Clooneys nya hus, en enorm vingård i Provence, erbjuder lättnad från det hårda engelska vädret.

Paret visade sin bestående kärlek till det europeiska livet i sitt nya hem, som har en tennisbana, swimmingpool och vackra trädgårdar. Deras berömda italienska hus vid Comosjön, som är älskat för sin fantastiska omgivning och förmåga att vara värd för framstående gäster, är ett bevis på deras engagemang för kontinenten. Trots rykten om att han sålde villan, betonade George Clooney fastighetens värde och hur mycket den hade påverkat hans liv.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: