”Det var omöjligt att inte gissa rätt svar!😡 Detta är kanske den sämsta gissningen i Wheel of Fortune’s historia!”😫

Det ger en hel del underhållning för publiken, oavsett hur en rival hanterar det. En Wheel of Fortune-deltagare vid namn Matt begick just det som troligen var det största misstaget i programmets historia. Matts agerande i detta avsnitt var mycket genomtänkt. Om du missade det, slutade han med att vinna och ta hem $23,350, så han känner sig förmodligen inte så dålig över sitt hemska misstag i detta avsnitt.

Men den typen av hemskt misstag kastar ofta en skugga över hela scenen. I denna omgång var de tre spelarnas mål att lösa ett ordpussel så snabbt som möjligt. Tre ord från kategorin “people” utgjorde pusslet. Deltagarna har två alternativ: de kan försöka gissa hela texten eller bara en bokstav. Han frågade Matt om ordet “N” var inkluderat i meningen. Det var det, och här är hur problemet visade sig: _ N _ R _ T _ _ N TH_ N_ TI. Det tog honom en stund att lista ut vad frasen kunde vara. Han svarade, till allas förvåning, med att använda ett ord utan ett “N.” “The World’s Best Buttercut,” förklarade han. Även om Buttercuts exakta ord är okända, är det uppenbart att hans förklaring inte matchar pusslet! ”The Next Generation” var det rätta svaret. Den humoristiska missen visas här:

Men Matt är inte den enda Wheel of Fortune-deltagaren som har begått ett pinsamt misstag. Programmet har gjort många anmärkningsvärda misstag sedan debuten 1975. 2017 hanterade tävlande Kevin ett ordpussel. Han hade bara en bokstav kvar för att slutföra spelet med titeln “A Streetcar Named Desire.” Han kunde välja en konsonant efter att ha snurrat. Kevin bestämde sig för att säga, “Naked,” vilket överraskade och roade alla. Naturligtvis var A STREETCAR NAMED DESIRE det rätta svaret.

Lolita McAuley, en boende i Sacramento, Kalifornien, deltog i en snabbomgång 2009. Detta innebär att, efter varje tidsintervall, skulle bokstäver slumpmässigt dyka upp på tavlan. Den första personen att trycka på knappen och korrekt gissa hela svaret vinner. Under kategorin “thing” hade Lolita att göra med följande: S_LF-PO_T___T. “SELF-POTATO,” tryckte McAuley på knappen och svarade. Återigen, ett förbryllande och intressant svar. Självbevarelsedrift var det rätta svaret.

Efter många lyckosamma snurrar var Julian, en student vid University of Indiana, på väg att vinna $1 miljon mer nyligen, 2014. Han behövde bara säga “mythological hero Achilles” för att få tillgång till en specialversion utformad speciellt för studenter. Tyvärr uttalade han det fel; det skulle ha uttalats “AH-kil-is” istället för “AY-chill-es.” Nästa tomma plats behövde fyllas i av honom: “WORLD’S FASTEST A.” Även om “man” var det sista ordet i detta fall, bestämde han sig för “c.” När han kom till “things”-sektionen, var han tvungen att fatta ett “beslut på plats.” Den värsta gissningen han gjorde var “on-the-spot dice spin.”

Tror du att Matts fel var lika betydande som detta nu? Berätta för oss i följande avsnitt!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: