”Äpplen faller inte långt från trädet: 😲😳 Hur ser galna Ozzy Osbournes barnbarn ut?”

Ozzy Osbourne, som är 73 år gammal och välkänd för sin innovativa musik och sina vilda upptåg på scenen, är en respekterad figur inom musikbranschen. Trots sitt galna uppträdande har han alltid varit en kärleksfull far till sina sex barn och nyligen blev han en stolt farfar. Ozzy har varit gift två gånger.

Han gifte sig med Thelma Riley när han var tjugoett år gammal, och de fick två barn tillsammans, Elliot och Jessica. Ozzy adopterade också Louis, Thelmas äldsta barn. Senare hittade han sin sanna kärlek och tillbringade mer än 40 år med Sharon Osbourne. Fans av ”The Osbourne Family” är bekanta med Aimee, Kelly och Jack, de tre barn de har uppfostrat tillsammans.

Nyligen postade Jack en älskvärd bild på sin dotter Andy, dotter Minnie och spädbarnet Maple på sociala medier.

Redan vid så ung ålder visar döttrarna de karaktäristiska dragen hos Osbourne-familjen; Minnie, till exempel, visade stolthet över sin unika stil vid fyra års ålder genom att färga håret. Det är förståeligt att Ozzy finner glädje och tröst i sin familj, trots sin kamp med Parkinsons sjukdom.

Ozzy finner tröst i sin stora familjs hängivenhet när han står inför hälsoproblem; varje medlem tillför en speciell gnista till Osbourne-arvet.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: