đŸ˜Č😍 ”Adam Sandler sa att 25 Ă„r har gĂ„tt, men han Ă€r fortfarande hopplöst förĂ€lskad i henne!” 💞

Okombart hÄr-syndrom Àr kanske inte sÄ vÀlkÀnt eftersom det bara drabbar cirka 100 personer vÀrlden över. Laley Davis, en treÄrig brittisk flicka, Àr en av de individer som har denna ovanliga egenskap. Vi kommer att prata om Laleys utseende och om hennes ovanliga hÄr drar till sig uppmÀrksamhet i stycket som följer.

PÄ grund av sitt okombara hÄr har treÄriga Laley Davis samlat nÀstan tre tusen följare pÄ sin blogg. Laleys karakteristiska voluminösa silverblonda lockar trotsar traditionell styling; de kan dock dras tillbaka i en flÀta eller knut.

Laleys mamma, Charlotte Davies, sĂ€ger att Ă€ven om hon och hennes man hade hoppats att Laleys hĂ„r skulle vĂ€xa ut och fĂ„ en annan struktur över tid, har det bara blivit lĂ€ngre. Laleys klasskamrater i förskolan, som kallar henne “fluffy,” gillar hennes hĂ„r trots dess skörhet och benĂ€genhet att brytas lĂ€tt.

Laley har inga problem med social acceptans, trots den uppmÀrksamhet hennes utseende har genererat. Hon Àr omtyckt av mÀnniskor pÄ grund av sin sociala och utÄtriktade personlighet, och hennes förÀldrar skÀmtar till och med om hennes ovanliga hÄrsyndrom genom att kalla henne Albert Einstein eller Boris Johnson.

Det Àr intressant att notera att okombart hÄr-syndrom först rapporterades 1912. Det Àr inte farligt och Àr inte kopplat till nÄgra andra hÀlsoproblem, Àven om vissa mÀnniskor kan vÀxa ifrÄn det i tonÄren, medan andra kan ha det in i vuxen Älder.

NÀr man tÀnker pÄ denna förekomst kan man övervÀga hur man sjÀlv skulle reagera pÄ ett sÄdant tillstÄnd och om man kÀnner nÄgon som har liknande utmÀrkande drag.


Komikern Adam Sandler, mest kĂ€nd för sina komedifilmer som ”Billy Madison” och ”The Wedding Singer,” har en varaktig relation med sin fru Jackie. Jackie trĂ€ffade Adam genom hans vĂ€n Rob Schneider nĂ€r hon arbetade som modell. Jackie drogs till Adam som person, trots hans stjĂ€rnstatus. Deras relation utvecklades medan Jackie spelade en liten roll i filmen ”Big Daddy.”

Innan de gifte sig 2003 dejtade paret i flera Ă„r. Deras tvĂ„ barn, Sunny och Sadie, har ocksĂ„ spelat i deras fars filmer. Adam tillskriver mycket av sin framgĂ„ng till Jackies oförtröttliga stöd. Jackie Ă€r ofta pĂ„ inspelningsplatsen och stödjer honom skĂ€mtsamt i hans skĂ„despelarinsatser. Adams vilja att ta sig an mer seriösa roller, som hans roll i ”Uncut Gems,” pĂ„verkades av hennes stöd.

Adam och Jackie har varit tillsammans i mer Àn 25 Är, och deras band Àr fortfarande starkt. De tillskriver deras framgÄng till ömsesidig respekt, förtroende, Àrlig kommunikation, roligheter och engagemang för deras framtid som par.

Like this post? Please share to your friends:
PopulÀra Sverige

Videos: