”Sharon Stones livfulla ensemble genererade många negativa diskussioner online!”😢

Sharon Stone fick titeln Chevalier Dame av den franska Ordre des Arts et des Lettres som ett erkännande av sina insatser för konsten. Hennes stora genombrott inträffade när Paul Verhoevens sensuella thriller ”Basic Instinct” släpptes. Filmen är mest känd för Stones karaktärs berömda förhörsscen.

Ögonblicket med Stone i en vit klänning när hon korsar benen är fortfarande välkänt decennier efter att det först visades och inspirerar många röstinspelningar och rekreationer online.

Även om Stone var en tyst läsare som växte upp, fann hon tröst i teatern och satte ofta upp föreställningar i sitt garage med hjälp av tillfälliga draperier. Förutom sin kärlek till böcker och teater blev Stone en ivrig hästryttare och fick ett ärr från en olycka precis före sin bal.

Med en IQ på 154 studerade Stone romaner från tidig ålder. Därefter bestämde hon sig för att prova på modellandet, fick kontrakt med Ford’s agency och flyttade till Paris och Milano. När Stone först började skådespela hade hon svårt att få små roller. Men hennes stora genombrott kom när hon spelade mot Arnold Schwarzenegger i kultklassikern ”Total Recall”.

Stones strävan efter större roller uppfylldes 1992 när hon gjorde en minnesvärd prestation i ”Basic Instinct,” vilket sköt henne till berömmelse och öppnade dörrar för många fler betydande roller. Även om vissa tycker att Stones garderobsval är ovanliga, misslyckas den 60-åriga skådespelerskan aldrig med att imponera på publiken med sina djärva utseenden.

Trots att hon har fått kritik respekterar många hennes engagemang för att bevara sitt ungdomliga utseende och sin kropp, vilket är tydligt även på paparazzifoton tagna under strandsemestrar.

Även om åsikterna skiljer sig åt har Sharon Stones inflytande på populärkulturen och filmen bestått.

Dela din åsikt i kommentarerna!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: