”Oförglömlig skandal! 😯 Minns du Tiger Woods före detta fru? Hur lever de nu?🙄”

Nyligen kom det fram att Tiger Woods har genomgått en ryggoperation. Trots att det är svårt att glömma den hemska sexskandalen som inträffade för över tio år sedan, önskar vi honom lycka till. Även om många skandaler cirkulerar just nu, kan ingen glömma rabalderet kring Tiger Woods otrohetsskandal i november 2009.

Tiger Woods och Elin Nordegren har två barn tillsammans, Charlie Axel och Sam Alexis. De hade varit gifta i cirka fem år vid den tiden. Tigers äktenskap och golfkarriär tog slut när han var gift, och det fanns rykten om hans vansinniga otrohet efter Charlies födelse.

Hans historia av otrohet och relationer med över 100 kvinnor förvärrade situationen. Många skandaler cirkulerar. Den första kvinnan som kopplades till honom var Rachel Uchitel. Han försökte till och med övertyga sin fru om att skandalen var ogrundad genom att arrangera ett telefonsamtal med sin älskarinna.

I augusti 2010 skilde sig Tiger och Elin. Att upprepa samma misstag är oacceptabelt för vissa kvinnor, men inte för andra. Ni har två barn tillsammans, så vad är det för fel på ditt liv att du känner behovet att vara otrogen mot din vackra svenska fru? Trots att Nordegren bara var trettio när hon skilde sig, var den ekonomiska uppgörelsen väl värd det. Ett år efter deras skilsmässa spenderade hon en del av de 100 miljoner dollar hon fick på att köpa ett flermiljonershus i North Palm Beach.

Det är fantastiskt att Elin kunde lita på en ny partner och uppleva kärlek igen. Hennes ibland-partner var multimiljardären, gruvmagnaten och filantropen Chris Cline. Tiger älskar förstås golf, men det är på en helt annan nivå! Trots detta lyckades paret inte få det att fungera och de separerade 2017. Mindre än två år senare, den 4 juli 2019, omkom Cline i en helikopterkrasch.

Sedan Elin och Tigers skilsmässa inträffade för över ett decennium sedan, har mycket hänt. De kan ha haft olika kärleksintressen, men de har lyckats samsas som föräldrar. Elin kom fram till att en icke-våldsam vapenvila skulle vara bäst för hennes två barn, även om hon hade mycket bagage och agg att släppa taget om.

Trots sin tystnad angående otrohetsskandalen kallade Nordegren deras skilsmässa för ”den vilda stormen i mitt personliga liv” 2014. Hon fann till och med humor i beskrivningen och sade: ”Jag kastades oväntat in i medieljuset precis efter att jag hade tagit Kommunikations- och Mediekurser… och jag borde förmodligen ha tagit fler anteckningar i den klassen.” Detta var 2014. En drottning som visar sin underbara humor uppskattas av oss!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: