”Jennifer Lopez chockade fansen med sitt åldrade utseende i dokumentärteasern genom att vara utan smink!” 😫

Popstjärnan Jennifer Lopez delade nyligen med sig av en bakom kulisserna-titt på sin nya dokumentär ”This Is Me… Now” på Instagram. Genom öppna intervjuer och bilder på Lopez i olika stadier av sminkapplikation framhävdes hennes genuina och flitiga sida.

Hennes fans överöste henne med beundran i kommentarerna, särskilt för de äkta ögonblicken. Men snart efter uppstod viss kritik, och Lopez hängivna supportrar svarade snabbt med ett överflöd av stöd.

Lopez har aldrig skyggt för sin medfödda attraktivitet. En video utan smink som hon publicerade i augusti 2023 chockade många med hennes unga utseende och väckte diskussioner om åldrande och att acceptera sig själv.

Men dokumentären handlar om mer än bara utseenden. Den visar Lopez’s extraordinära arbetsmoral och engagemang för sitt yrke. Hon avslöjade svårigheterna med att själv finansiera initiativet, vilket många inte trodde skulle lyckas.

Ett nytt album med namnet ”This Is Me… Now” släpps samtidigt med dokumentären. Lopez har beskrivit albumet som sitt mest ärliga och intima arbete hittills, där hon utforskar sina kärleksupplevelser samtidigt som hon visar upp sina musikaliska förmågor. Även om nyhetskällor tidigare har publicerat utdrag där Lopez pratar om CD, har tyvärr viss kritik fokuserat mer på hennes närvaro än på musiken.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: