”Efter en hård dag tar poliserna en tugga mat.😍 De blir chockade när de ser vad som står på kvittot!” 😲

Fyra poliser i Louisiana bestämde sig för att äta middag på Outback Steakhouse eftersom de var hungriga under sitt arbetspass. De var omedvetna om att servitören och chefen hade lagt märke till deras uniformer när de kom in och planerade att lämna ett meddelande på deras kvitto.

Varje dag riskerar poliser sina liv för att hålla allmänheten säker. En anställd på en restaurang gjorde det ovanliga valet att tacka den lokala polisen!

Slidell-poliserna äter ofta lunch, middag och ibland sena måltider på det närliggande Outback Steakhouse. Chefen Arline Wood hade bara bra saker att säga om poliserna som besökte hennes restaurang! Servitrisen Zoe tycker att killarna är de sötaste och älskar att ha dem där.

Arline uppskattar deras fortsatta affärsrelation, och poliserna behandlar alltid personalen med professionalitet och respekt. Den kvällen bestämde sig två anställda för att visa lite extra omtanke för poliserna som kommit efter sitt skift. Outback-paret betalade notan för de fyra poliserna som var ute och åt middag den kvällen!

Dessa kvinnor kunde visa sin tacksamhet och beundran för de lokala poliserna! Jag hoppas att fler människor kommer att läsa detta och lära sig av det som ett sätt att ge tillbaka. En sådan positiv handling neutraliserar effektivt all negativitet i världen.

Hjälp oss att sprida nyheten så att fler blir inspirerade att tacka dem som riskerar sina liv för att skydda oss.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: