”Detta foto från en mycket känd film var inte ens redigerat!😳 Vad är konstigt här?🤔”

Den älskade romantiska komedin ”Pretty Woman,” med Julia Roberts och Richard Gere i huvudrollerna, har fångat publikens hjärtan världen över sedan dess premiär 1990. Medan filmen hyllas för sin gripande historia och älskvärda karaktärer, finns det många roliga bakom kulisserna-skämt som bara väntar på att bli upptäckta.

Bloopers som visar skådespelarnas och teamets komik och kamratskap har släppts till fansen och erbjuder en unik inblick i filmens tillblivelse. Dessa outtakes inkluderar obekväma samtal och oväntade missöden med roliga och underhållande inblickar i filmens skapande.

Julia Roberts gör ett mycket märkbart misstag när hon kämpar för att hålla sig lugn under ett avgörande ögonblick. När Roberts försöker leverera sina repliker med sin signaturcharm och får ett skrattanfall, bryter hon och hennes medspelare Richard Gere ut i skratt. Den älskvärda sekvensen påminner om den genuina kemin mellan de två huvudpersonerna, vilket hjälpte till att göra ”Pretty Woman” till en fantastisk film.

Låt oss titta på videon tillsammans.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: