”Ben Affleck och hans son blev fotograferade av paparazzi. 😍 Det verkar som att han ser frĂ€schare och yngre ut!” ❀

Efter att ha skippat sitt karakteristiska grÄa skÀgg till förmÄn för en renrakad look har Ben Affleck genererat mycket mer uppmÀrksamhet. Fotografer sÄg den 51-Ärige skÄdespelaren tillbringa tid med sin 12-Äriga son Samuel.

Med sin nya framtoning sÄg Affleck uppfriskad ut. Han bar khakis, en corduroy-jacka, en grön knappklÀdd skjorta och en vinröd t-shirt. Han snurrade en basketboll pÄ ett lÀttsamt sÀtt, medan Samuel följde efter honom med sin ryggsÀck.

Tillsammans med sin ex-fru Jennifer Garner Àr Oscarvinnaren ocksÄ far till tvÄ barn, Violet (15) och Seraphina (18). Nyligen samlades det före detta paret för att heja pÄ Samuel under en basketmatch.

Fans blev chockade över att höra i senaste rapporterna att Affleck sparade kÀrleksbrev frÄn Jennifer Lopez nÀr han var gift med Garner.

Insiders hÀvdar emellertid att Jennifer Garner Àr ovetande om informationen och fortsÀtter att ha goda relationer med Ben Affleck och hennes nuvarande pojkvÀn, John Miller.

En person med kunskap om saken berĂ€ttade för Daily Mail: ”Ben Ă€r romantisk, och medan han vĂ€rdesatte sin tid med Jennifer Garner, kom han aldrig riktigt över J.Lo.” ”Han bevarar minnen frĂ„n varje del av sitt liv, och dessa brev berĂ€ttar nĂ„gra av hans berĂ€ttelser.” Insidern fortsatte med att sĂ€ga att J.Lo tycker om det, Jennifer Garner Ă€r glad för dem, och alla verkar vara överens. Ben och Jennifer Ă€r nöjda i sina separata relationer och bĂ„da sĂ€tter sina barn frĂ€mst.

I ljusare nyheter har Affleck och Lopez nyligen lÀmnat sina barn pÄ ett köpcentrum och upplevde en liten bilolycka med en punkterad dÀck pÄ deras BMW. Paret fick snabbt hjÀlp och gick sedan till en nÀrliggande pizzeria för en avslappnad mÄltid.

HÄller du med om den hÀr artikeln? Dela din Äsikt i kommentarerna!

Like this post? Please share to your friends:
PopulÀra Sverige

Videos: