”Angelina Jolie dök upp på röda mattan med sin 15-åriga dotter från Brad Pitt och avslöjade flickans största passion i livet.”

”Angelina Jolie dök upp på röda mattan med sin 15-åriga dotter från Brad Pitt och avslöjade flickans största passion i livet. Du kommer att bli chockad när du får veta vad flickan gillar att göra.

Barnen till Angelina Jolie och Brad Pitt är inte bland de typiska barnen som förväntas ha en yrkeskarriär i Hollywood utan hinder eller särskilda ansträngningar. Skådespelerskan involverade mer än en gång sina söner i arbetet på Broadway – de hjälpte till med förberedelserna för pjäsen, och för några månader sedan blev det känt att denna roll nu har övergått till hennes 15-åriga dotter Vivienne. Hon valde teatern själv och klarade sig ganska framgångsrikt i sitt första arbete.

 

I går kväll skriver People, vid premiären av musikalen ”The Outsiders,” som Jolie producerade med Vivienne’s hjälp, erkände ”Maleficent”-stjärnan att flickan inte bara skickligt klarade av uppgifterna som assistent, utan visade sig också vara professionell. På frågan om vem i Jolies stora familj anses vara den största teaterregissören, svarade hon utan tvekan: ’Viv, definitivt. Hon rättar alltid mig om det behövs. Påminner mig: ’Läste du inte anteckningen? Vi måste göra detta, vi måste gå igenom det där.’ Hon har varit en riktigt cool assistent och tar det mycket seriöst.’

Angelina har flera gånger nämnt att Vivienne är mycket uppmärksam på sina plikter och behandlar allt som har med teatern att göra med särskild eftertanke. Det är inte förvånande att hon är den största teaterentusiasten bland sina syskon. Dessutom gillar flickan inte att vara i centrum för uppmärksamheten, och därför är det perfekt för henne att arbeta utanför kamerorna och bakom scenen.”

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: