”đŸ˜źÂ«Hon ser ut som en tonĂ„ring: Shakira medverkar i en oplanerad och het fotosession med …Â»đŸ˜ł”

Den vĂ€lkĂ€nda sĂ„ngerskan till nummer ett-lĂ„ten ”Whenever”, som Ă€r 47 Ă„r gammal, gör framsteg i sin karriĂ€r. Efter hennes vĂ€lrapporterade uppbrott med fotbollsspelaren Gerard PiquĂ© har kĂ€ndisprofilen fortsatt att skapa nya lĂ„tar och behĂ„llit sin offentliga profil. Hennes senaste album, passande titulerat ”Women Don’t Cry Anymore”, slĂ€pps imorgon. Genom intervjuer och fotosessioner kommer albumet att belysa hennes uthĂ„llighet och fortsatta nĂ€rvaro i musikbranschen.

Shakira samarbetade nyligen med Lucien Laviscount, en 31-Ă„rig skĂ„despelare mest kĂ€nd för sina roller i filmerna ”Emily in Paris”, ”Big Kush” och ”Still Connected”. Shakira delade bilder frĂ„n deras fotosession. Shakira valde en genomskinlig, ljusrosa jumpsuit för fotograferingen och hoppade över underklĂ€der, och hennes hĂ„r matchade fĂ€rgen pĂ„ ensamheten.

Hon bar matchande lĂ€ppstift och ögonskugga och accessoriserade med uttalande ringar. I en av bilderna sĂ„gs Laviscount – som bar vita shorts – kyssa och gosa med sĂ„ngerskan. Paret omgavs av en enorm bukett. Shakira antydde deras samarbete i sin bildtext.

Fans av Shakira överöste bilderna med beröm, och vissa spekulerade till och med om ett möjligt kĂ€rleksförhĂ„llande mellan henne och Laviscount. Fans uppskattning av Shakiras fortsatta kvinnlighet och energi efter uppbrottet – antydningar om en förnyad anda – löpte parallellt med lĂ€ttsamma frĂ„gor om dem som ett nytt par och kommentarer om hennes ungdomliga utseende.

Shakira har reflekterat över sin kreativa utveckling under denna tid och upplevt en ny respekt för sina förmÄgor och förÀndringar i sin röst. Hon diskuterade sin konstnÀrliga utveckling med Zane Lowe i en öppen konversation pÄ Apple Music 1, dÀr hon pÄpekade förÀndringar i sin röst och stil över tid samt hur denna evolution har förbÀttrat hennes uppfattning om sig sjÀlv, Àven om hon erkÀnde att vissa av hennes fans kanske föredrog tidigare stadier av hennes karriÀr.

Like this post? Please share to your friends:
PopulÀra Sverige

Videos: