ūüėć”Hur ser sk√•despelerskan ut i verkliga livet som stympade sig f√∂r rollen som Pepper i American Horror Story?” ūüė≤

En av de mest minnesv√§rda karakt√§rerna fr√•n ”American Horror Story” √§r Pepper, den stora, oskyldiga mikrocefaliska figuren. L√•t mig introducera Naomi Grossman, en sk√•despelerska som √§lskar att ge udda karakt√§rer liv.

Pepper erbj√∂d en annan sorts utmaning, √§ven om Grossman hade en kort medverkan i ”The Secret of Father Dowling” tidigare i sin karri√§r och en √•terkommande roll som cheerleader i ”Sabrina the Teenage Witch”. Grossman blev en helt annan person varje dag, √§ven fr√•n sin far, enbart p√• grund av den invecklade sminkningen, som tog tre timmar att g√∂ra.

Grossmans lilla storlek √∂kade Peppers s√•rbarhet. F√∂r att visa sitt engagemang rakade hon till och med av sitt h√•r f√∂r rollen. Hon sa en g√•ng: ”H√•r √§r h√•r; det v√§xer tillbaka.” Denna position har potential att driva mig till nya h√∂jder. Grossman gjorde en vinnande satsning. Pepper fick henne att uppm√§rksammas mycket. M√§rkligt nog, trots Peppers utseende, ber√∂mdes hon f√∂r sin sk√∂nhet n√§r hon var i verkligheten.

F√∂r Grossman √§r det naturligt att f√∂rmedla sk√∂nhet. Hon har en plattform att visa upp sin sk√•despelartalang och transformationsf√∂rm√•ga tack vare ”American Horror Story”. Medan m√•nga sk√•despelerskor s√§tter ett premium p√• att vara vackra p√• film, nj√∂t Grossman av chansen att vara annorlunda. ”Jag arbetar f√∂r att str√§va efter n√•got st√∂rre, ibland o√∂verstigligt,” sa hon. Det inneb√§r att acceptera ov√§ntade, sv√•ra och fr√§mmande roller.

√Ąven om Pepper kanske var Grossmans mest betydande roll, str√§cker sig hennes karri√§r l√•ngt bortom Briarcliff Manor. Hon har medverkat i filmer och TV-serier som ”Good Girls”, ”Hell Next Door”, ”The Observer” och ”Painkiller”. F√∂rutom att vara en m√•ngsysslare har Grossman skrivit, producerat och upptr√§tt i solof√∂rest√§llningar som ”Carnival Knowledge: Love, Lust, and Other Human Oddities” och ”Girl in the Argentine Landscape”. Den f√∂rstn√§mnda blev nominerad till ett LA Weekly Magazine Theatre Award.

Vid 49 års ålder gör Grossman fortfarande filmer; hon har fem filmer inplanerade. Naomi Grossman är en begåvad och djärv skådespelerska som inte har något emot att pusha gränserna och fängsla publiken med ovanliga roller.

Det som skiljer henne som en fantastisk artist är hennes engagemang för sitt yrke och hennes beredskap att omfamna utveckling.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: