«Vârsta cuplului vă va uimi: 😲 au devenit cei mai tineri bunici din istorie!» 🤫

În ultimele trei luni, un cuplu relativ tânăr și-a acceptat noua îndatorire de bunici. Ei acceptă dificultățile neașteptate care au apărut, exprimând totodată satisfacție față de noua lor poziție. Fiica lor de șaisprezece ani, Charmaine, și-a dezvăluit sarcina în 2020.

După doi ani de întâlniri, ea l-a declarat pe iubitul ei drept tatăl copilului. Părinții au decis să nu abordeze imediat iubitul sau familia acestuia după ce au aflat adevărul. Mama, Jenni, a fost hotărâtă să nu facă aceleași greșeli de două ori, deoarece a învățat valoarea sprijinului din partea celor dragi după ce a devenit mamă la o vârstă fragedă de 17 ani.

Jenni își amintește reacția la decizia lui Charmaine: „I-am spus că voi fi alături de ea indiferent de ce va decide.” Din acel moment, Charmaine s-a dezvoltat rapid într-o viitoare mamă. Isla-May, fiica sănătoasă a lui Charmaine, s-a născut în vara anului 2021. Bunicii sunt fericiți că fiica lor a luat această decizie și subliniază cât de asemănătoare erau Isla-May și Charmaine la aceeași vârstă. Richard are 35 de ani, iar Jenni are 34 de ani în prezent.

Totuși, în timpul plimbărilor, se confruntă cu situații amuzante când oamenii o confundă pe Isla-May cu copilul lor. Mulți încă găsesc greu de acceptat că Isla May este nepoata lor, considerând frecvent că este o glumă, în ciuda explicațiilor lor.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: