SOȚIA ȘI-A CONVINS SOȚUL SĂ RENOVEZE BUCĂTĂRIA PE GUSTUL EI, DAR S-A DOVEDIT CĂ GUSTUL EI A LĂSAT MULT DE DORIT

🏡 Renovare eșuată! O soție și-a convins soțul să refacă bucătăria în stilul ei, dar rezultatele au fost departe de ceea ce se așteptau.

Designerii recomandă adesea utilizarea mobilierului de culoare deschisă pentru bucătăriile mici, pentru a nu crea o povară vizuală asupra spațiului. Cu toate acestea, proprietara acestei bucătării a decis să ignore acest sfat și să-și îndeplinească visul.

Rezultatul a fost un set strălucitor cu fațade de culoare fuchsia și un finisaj lucios, contrastând complementar cu un blat de culoare albă, într-o bucătărie cu o suprafață de doar 6 metri pătrați. Aparatele de bucătărie și masa de dining au fost, de asemenea, realizate în culori deschise.

Acest mic colț culinar s-a transformat într-o zonă de o luminozitate și originalitate neobișnuite, deși aspectul și aranjamentul mobilierului au fost destul de obișnuite.

Când fotografiile acestei bucătării au fost publicate pe rețelele sociale, opiniile utilizatorilor au fost împărțite. Unii au susținut alegerea îndrăzneață a gazdei, în timp ce alții și-au exprimat opinia că o astfel de culoare strălucitoare ar deveni rapid plictisitoare.

Cu toate acestea, proprietara bucătăriei și-a adus viziunea la viață și a fost fericită cu decizia ei, ceea ce este cel mai important lucru.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: