┬źMagical! ­čś▓ Nimeni nu i-a v─âzut vreodat─â culoarea ochilor, fata a surprins internetul deschiz├óndu-╚Öi ochii!┬╗ ­čśŹ

Lumea a fost fascinat─â de Mackenzie Strong, o t├ón─âr─â american─â, datorit─â aspectului s─âu extraordinar, ├«n special al ochilor s─âi viole╚Ťi. Mackenzie s-a n─âscut cu albinism, ceea ce ├«i cauzeaz─â decolorarea pielii ╚Öi a p─ârului, precum ╚Öi o nuan╚Ť─â distinct─â a ochilor. Albinismul lui Mackenzie o face foarte sensibil─â la radia╚Ťiile UV. ├Än ciuda dificult─â╚Ťilor, Mackenzie a c├ó╚Ötigat mult─â recunoa╚Ötere online datorit─â tr─âs─âturilor sale unice.|

Dup─â ce a ├«nceput s─â foloseasc─â re╚Ťelele sociale pentru a ╚Ťine leg─âtura cu prietenii, Mackenzie a fost surprins─â de c├ót de repede a devenit faimoas─â, adun├ónd peste 400.000 de urm─âritori ├«n c├óteva zile.

├Än mijlocul celebrit─â╚Ťii sale nea╚Öteptate, Mackenzie a ├«nceput s─â posteze videoclipuri amuzante despre afec╚Ťiunea ei, cu inten╚Ťia de a-╚Öi informa ╚Öi distra urm─âritorii.

Mackenzie găsește confort în iubirea răsunătoare pe care o primește de la fanii ei, care o încurajează să-și accepte individualitatea fără să se simtă vinovată, în ciuda atacurilor răutăcioase de la trollii de pe internet.

Like this post? Please share to your friends:
Popul├Ąra Sverige

Videos: