«După 16 ani de căsătorie, Rod Stewart a făcut o declarație remarcabilă.» 😳

Fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți ai vremii sale este Rod Stewart. Tatăl în vârstă de 78 de ani este un soț și părinte devotat, care are grijă atât de copiii săi, cât și de nepoții săi. În curând, el va întâmpina cu căldură un nou membru al familiei. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre asta! Având opt copii, cântărețul piesei „Maggie May” se simte în largul său printre copii. În plus, cântărețul tocmai a devenit bunic.

Ruby, a patra dintre copiii săi, a anunțat nașterea copilului ei pe 9 mai. Ea și logodnicul ei, Jake Kalic, împart bucuria acestui copil. La doar câteva zile după ce a devenit bunic pentru prima dată, Liam Stewart, în vârstă de 28 de ani, și partenera sa Nicole Ann și-au întâmpinat nepotul Louie pe lume pe 12 mai.

În timp ce a împărtășit o serie de fotografii pe Instagram, noul părinte a comentat: „Bine ai venit, băiete, tu, american, britanic, croat, neozeelandez.” Liam este copilul lui Rod și Rachel Hunter, care au fost căsătoriți din 1990 până în 2006. „Bine ai venit, înger frumos,” a spus bunica, potrivit lui Hunter. Un alt comentator a fost actuala soție a lui Rod, Penny Lancaster, care a spus: „Felicitări; asta este privirea iubirii.” dornic de o îmbrățișare. Se pare că Rod Stewart își mărește acum familia.

Liam, fiul lui Rod și Nicole Artukovich, și-a declarat logodna și nunta iminentă! Fotografia identică a fost postată pe paginile lor separate de Instagram, împreună cu cuvintele „pentru totdeauna” și emoji-ul inelului cu diamant pentru a anunța vestea. Nicole, care s-a logodit recent, este arătată în fotografie afișându-și inelul pe pieptul logodnicului ei și privindu-l cu drag. Toți membrii familiei au întâmpinat și sărbătorit cu bucurie vestea. „Atât de magic, felicitări,” a spus Penny Lancaster, adăugând un emoji de dragoste.

Este aproape timpul! Vă iubesc foarte mult pe amândoi! Multe felicitări! Rudy, sora lui Liam, a făcut un comentariu șiret. Fratele lui Liam, Alastair, a postat: „1 vibes,” în secțiunea de comentarii. Ce veste minunată! Felicitări pentru succesul continuu al familiei Stewart! Cele mai bune urări sunt trimise tânărului cuplu pentru noua lor călătorie. Împărtășiți vestea cu fanii lui Rod Stewart, astfel încât și ei să poată sărbători.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: