«Cum arată singura fiică a celebrei actrițe Romy Schneider? 😨 Trist că nu are nimic în comun cu frumoasa sa mamă.» 😳

Romy Schneider a capturat inimile spectatorilor pentru prima dată prin interpretarea ei a Elisabetei de Bavaria. Ea este adesea lăudată ca fiind întruchiparea frumuseții și a tragediei în cinematografia franceză.

A primit laude și admirație imediat pentru frumusețea ei unică și minunată. Schneider a avut o carieră de succes plină de roluri clasice, dar viața ei personală a fost tulburată și deprimantă.

Problemele ei au fost agravate de relația tumultuoasă cu Alain Delon. Și-a pierdut primul soț prin suicid, ceea ce a fost tragic. L-a părăsit pe al doilea soț, Daniel Biasini, și cei doi copii ai lor în căutarea alinării, întorcându-se la Delon. Dar Biasini s-a dovedit a fi un părinte iubitor pentru fiica lor Sarah și pentru fiul ei David din căsătoria anterioară.

Fiul lui Schneider a murit tragic la vârsta de 14 ani, ceea ce a distrus-o și i-a făcut dificil să facă față. Creșterea Sarah a rămas responsabilitatea lui Biasini; a ținut-o departe de lumina reflectoarelor și de mass-media, de teama că ar fi comparată cu celebra sa mamă.

 

În cele din urmă, Sarah a urmat o carieră în film, în ciuda eforturilor lui, dar nu a avut același succes ca mama ei. Din păcate, a câștigat reputația de a fi „o imitație palidă a lui Romy Schneider”, deoarece atât spectatorii, cât și criticii au remarcat că nu avea frumusețea și talentul mamei sale.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: