«Chiar și după 50 de ani, toată lumea le cunoaște încă melodiile: 😳 Cum arată acum membrii ABBA?» 😲

De-a lungul istoriei sale, ABBA a adunat un număr enorm de fani loiali din întreaga lume, câștigându-le dragostea și lăsând o impresie durabilă asupra ascultătorilor. Membrii grupului sunt încă bine cunoscuți în industria muzicală, chiar dacă au trecut 50 de ani de la înființarea grupului.

Agnetha Fältskog

Este uimitor să te gândești că Agnetha Fältskog, blonda fermecătoare, are acum 73 de ani. Ea încă emană farmec cu ochii ei strălucitori și zâmbetul seducător. Chiar și la vârsta ei înaintată, Agnetha nu încetează să-și uimească admiratorii. Totuși, ea nu mai este implicată în industria divertismentului. Fältskog a făcut ultima apariție semnificativă când venerabilul cvartet s-a reunit pentru a crea muzică nouă în 2018. Fosta cântăreață iconică are dificultăți în viața personală. Pentru o vreme, a fost căsătorită cu colegul ei de trupă Björn Ulvaeus, dar căsnicia lor s-a destrămat după nouă ani, deși cuplul are doi copii. Ulterior, Agnetha s-a recăsătorit cu chirurgul Thomas Sonnenfeld. Dar și această căsnicie s-a destrămat după trei ani.

Björn Ulvaeus

Nimeni nu scapă de trecerea timpului. Cel mai vesel solist din ABBA în trecut, Björn Ulvaeus, are acum 78 de ani. Numele său nu mai este cunoscut în cercurile de divertisment, și s-a retras din industria muzicală. Ulvaeus, care trăiește în Stockholm cu a doua sa soție, jurnalista Lena Kalersio, este fericit în viața sa de familie.

Benny Andersson

La șaptezeci și șapte de ani, Benny Andersson este doar cu un an mai tânăr decât colegul său Björn. Pe lângă munca sa cu ABBA, el este bine cunoscut pentru compozițiile sale pentru coloane sonore de film. Compozitorul duce în prezent o viață liniștită alături de familia sa. Interesant este că doi dintre cei trei copii ai lui Andersson au urmat cariere similare, aducându-i bucurie cu talentul lor muzical.

Anni-Frid Lyngstad

La optzeci și opt de ani, Anni-Frid Lyngstad este încă fermecătoare. Ea a decis să renunțe la cariera muzicală și, ca rezultat, nu mai este implicată în industria divertismentului. Viața ei este plină de interes și bogăție; în sfârșit a descoperit fericirea adevărată după două căsnicii eșuate, una dintre ele fiind cu Benny Andersson. Cântăreața a devenit prințesă după ce s-a căsătorit cu prietenul ei, Prințul elvețian Heinrich Ruzzo Reiss von Plauen, în 1992. Dar soțul ei a murit neașteptat de cancer șapte ani mai târziu. Lyngstad este în prezent rezidentă în Elveția, unde este profund implicată în advocacy pentru mediu și lucrări umanitare.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: