Când mama ta este Bellucci, nu poți arăta altfel. Deva Cassel, în vârstă de 19 ani, a fost fotografiată în vacanță.

Când mama ta este Monica Bellucci, frumusețea este în genele tale! 🌟 Verificați fotografiile uimitoare de vacanță ale Devei Cassel, de 19 ani, care atrage toate privirile exact ca celebra ei mamă.

Când mama ta este Bellucci, nu poți arăta altfel! Paparazzi au reușit să o surprindă pe Virgo Cassel, în vârstă de 19 ani, în vacanță.

La doar 19 ani, fiica cea tânără a Monicăi a reușit să eclipseze multe vedete mondiale la Paris Fashion Week. Virgo este considerată pe bună dreptate una dintre cele mai căutate tinere modele din prezent.

Fotografiile întâmplătoare ale fiicei celui mai frumos cuplu din anii 2000 s-au răspândit instantaneu pe Internet. „Cât de frumoasă este”, „A moștenit tot ce e mai bun de la mama ei”, „Ar putea fi altfel? Virgo are gene grozave”,

„Cât de frumos este să privești frumusețea naturală”, „Divina Virgină”, „A eclipsat-o pe mama ei”, „Tinerețea este frumoasă”,

„Ce fete tinere frumoase sunt”, „O fată tânără obișnuită și drăguță, nici mai mult, nici mai puțin”, scriu utilizatorii de internet sub fotografiile Virgo.

Sunteți de acord cu comentatorii?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: