„Am fost numită vacă de mai multe ori.” Supermodela de 50 de ani, care și-a dublat mărimea, a fost surprinsă de paparazzi.

📸 „Am fost numită vacă de mai multe ori”: O supermodelă de 50 de ani, acum de două ori mai mare, a fost surprinsă neașteptat de paparazzi. Vedeți răspunsul ei puternic la critici.

În anii ’90, numele supermodelei Tyra Banks răsuna în întreaga lume. Bărbații erau înnebuniți după concurenta ei cu pielea închisă la culoare, Naomi Campbell. Zilele trecute, paparazzii au surprins-o pe supermodela de 50 de ani, care și-a dublat mărimea, prin surprindere.

„Da, Tyra nu mai este la fel,” „Există un singur lucru pe care nu îl înțeleg. De ce s-a lăsat așa? Până la urmă, este încă tânără, nu are 70 sau 80 de ani,” „Este foarte relaxată,” „Trebuie să te menții în formă. Cu toții mai avem timp să îmbătrânim,”

„Este frumoasă la orice greutate,” „Dar de ce să te lași așa? Era o femeie foarte frumoasă,” „Este păcat că s-a schimbat atât de mult,” „Nu s-a schimbat în bine,” „Trist, desigur,”

„Încă arată grozav,” „Femeie frumoasă. Greutatea în exces nu o urâțește,”

„Am decis să trăiesc pentru mine,” scriu utilizatorii de internet în comentariile de sub fotografiile lui Banks.

Împărtășiți-vă gândurile sub această postare.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: