😳 «Actrița odinioară cu forme voluptoase, Christina Aguilera, în vârstă de 43 de ani, și-a uimit fanii cu apariția sa extrem de subțire, după ce a slăbit dincolo de recunoaștere!» 🔥🤔

Cunoscuta cântăreață Christina Aguilera a slăbit într-un ritm incredibil în ultimele luni, suferind o transformare radicală. Diva de 43 de ani, care era cunoscută anterior pentru formele sale voluptoase, și-a încântat și alarmat admiratorii cu noua sa imagine mai subțire. Aguilera a susținut recent un concert în Mexic, unde și-a etalat cu mândrie noul corp tonifiat, inclusiv o pierdere în greutate de 18 kg. Rețelele sociale au fost inundate cu poze și videoclipuri de la eveniment, arătând cântăreața purtând o jachetă roșie din piele tăiată cu mâneci din blană și glugă, și un body strâns negru și turcoaz, cu cizme.

Comentatorii au lăudat imediat noua apariție a Aguilerei, mulți făcând legătura între transformarea ei și Ozempic, un medicament cunoscut pentru pierderea în greutate.

Secțiunile de comentarii erau pline de referințe la jingle-ul comercial al medicamentului, „O-O-OZEMPIC”. Unii oameni și-au exprimat dorința de a lua Ozempic ei înșiși, deși mulți erau îngrijorați de posibilele efecte negative. De-a lungul anilor, lupta Aguilerei cu pierderea în greutate a fost bine documentată.

Ea a încercat să ducă un stil de viață sănătos, mâncând o dietă echilibrată și făcând exerciții fizice, dar după nașterea fiului ei Max în 2008, a avut probleme cu creșterea în greutate. Deși a slăbit câteva kilograme pentru rolul său din filmul „Burlesque” din 2010, ea a continuat să fluctueze în greutate din cauza problemelor personale, cum ar fi divorțul de compozitorul Jordan Bratman.

Mulți dieteticieni sunt sceptici cu privire la afirmația Aguilerei că pierderea ei dramatică în greutate este rezultatul injecțiilor magice, în ciuda insistenței sale că transformarea actuală este rezultatul unei diete stricte și a unui regim de exerciții fizice.

Ozempic, care este utilizat în principal pentru tratarea diabetului de tip 2, a devenit cunoscut printre celebrități datorită capacității sale de a controla foamea. Aguilera nu lasă zvonurile despre modul în care a slăbit să interfereze cu căutarea ei pentru sănătate și bunăstare. Schimbarea ei servește ca un memento al dificultăților cu care se confruntă celebritățile în menținerea aspectului fizic în timp ce navighează sub lumina reflectoarelor.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: