­čś▓ ┬źCum arat─â sora rar v─âzut─â a Victoriei Beckham? Este designer de mod─â!┬╗ ­čĄö

Celebrit─â╚Ťile ╚Öi fra╚Ťii lor pot experimenta tr─âirea ├«n umbra acestora uneori; Louise Adams, sora mai mic─â a Victoriei Beckham, designer de mod─â, a fost odat─â o Spice Girl.

Via╚Ťa personal─â a Louisei a fost la fel de turbulent─â. Prima ei c─âs─âtorie, cu directorul unei firme de telefoane mobile, s-a ├«ncheiat cu un divor╚Ť dup─â cinci ani. ├Än 2014, a ├«ncercat din nou, de data aceasta cu managerul de comunica╚Ťii Darren Flood, dar ╚Öi aceast─â c─âs─âtorie s-a terminat ├«n divor╚Ť. Exist─â zvonuri c─â Victoria a pl─âtit pentru fiecare dintre c─âs─âtoriile lor ╚Öi le-a sus╚Ťinut ├«n timpul divor╚Ťurilor ulterioare.

În prezent, Louise este mamă singură a patru copii. Averea enormă a surorii sale, estimată la 335 de milioane de lire sterline, este mult mai mare decât salariul ei modest de 13 dolari pe oră ca valet la un centru COVID din Essex, unde a fost fotografiată recent de paparazzi.

Alegerile de via╚Ť─â contrastante ale surorilor Beckham au fost observate de cunoscu╚Ťii familiei. ├Än ciuda diferen╚Ťelor dintre ele, Victoria este bine cunoscut─â pentru stilul ei de via╚Ť─â opulent, cu cheltuieli lunare pentru ├«ngrijirea personal─â care dep─â╚Öesc suma pe care o familie obi╚Önuit─â ar putea s─â o foloseasc─â pentru a tr─âi aproape un an. Louise, pe de alt─â parte, este respectat─â pentru angajamentul s─âu fa╚Ť─â de munca onest─â.

Este interesant de men╚Ťionat c─â Louise, sora mai mic─â, seam─ân─â frecvent cu mama lor, dac─â nu cu sora mai mare. Cheltuielile extravagante ale Victoriei pentru ├«ngrijirea personal─â, care includ tratamente spa frecvente ╚Öi de mii de euro, sunt o dovad─â a stilului ei de via╚Ť─â luxos.

Like this post? Please share to your friends:
Popul├Ąra Sverige

Videos: