­čś« ┬źAcum oricine poate adormi ca un bebelu╚Ö ├«n doar c├óteva secunde datorit─â secretului dezv─âluit de doctor!┬╗

Doctorul englez Dr. Karan Raj a oferit recent sfaturi utile despre cum s─â dep─â╚Öim insomniile, o problem─â cu care se confrunt─â mul╚Ťi oameni dup─â o zi de munc─â solicitant─â. Sugestiile sale, rezumate ├«n tehnica 10-3-2-1, ofer─â o modalitate realizabil─â de a asigura un somn bun.

Spre deosebire de metodele conven╚Ťionale care implic─â num─ârarea oilor sau adoptarea unor pozi╚Ťii specifice, aceast─â abordare se bazeaz─â pe fiziologia uman─â.

Iat─â rezumatul: Nu consuma╚Ťi cafein─â cu cel pu╚Ťin zece ore ├«nainte de culcare. Nu m├ónca╚Ťi nimic cu trei ore ├«nainte de a merge la culcare. Acorda╚Ťi-v─â dou─â ore ├«nainte de culcare pentru a finaliza orice sarcini legate de munc─â.

Ultima oră înainte de a merge la culcare ar trebui să fie petrecută fără electronice, pentru a preveni expunerea la media stimulatoare, cum ar fi știrile sau videoclipurile.

Explica╚Ťia Dr. Raj a devenit viral─â pe TikTok, primind peste 100.000 de vizualiz─âri ├«ntr-o singur─â zi.

Conform comentariilor utilizatorilor, mul╚Ťi oameni g─âsesc totu╚Öi dificil s─â renun╚Ťe la cafeaua lor iubit─â sau la rutinele lor de divertisment nocturn.

Like this post? Please share to your friends:
Popul├Ąra Sverige

Videos: