😍 «Zece imagini cu noua iubită a lui Jason Momoa sunt fierbinți și atrăgătoare – 🔥 Această fată este pur și simplu uluitoare!»

Jason Momoa, actor de la Hollywood și star al serialului „Game of Thrones,” a început o nouă relație romantică. Aceasta este prima sa relație după divorț, și a dezvăluit cine este noua sa parteneră.

Momoa a folosit Instagram pentru a anunța oficial că este din nou într-o relație. A postat fotografii cu el și noua sa iubită în timpul vacanței lor în Japonia, alături de prieteni. Într-o fotografie, cei doi sunt văzuți îmbrățișându-se peste o masă, iar în alta, pozează romantic cu o priveliște către mare.

Actorul a scris în descrierea fotografiilor: „Japonia, ești un vis devenit realitate; m-ai cucerit.”

Persoana norocoasă în cauză este actrița Adria Arjona, în vârstă de 32 de ani.

Momoa a sugerat recent despre noua sa relație în timpul Comic Con, deși nu este clar când au început exact să se întâlnească.

Este important de menționat că Momoa a petrecut 17 ani alături de actrița Lisa Bonet. Deși s-au separat din octombrie 2020, au început procedura de divorț la începutul acestui an. Fostul cuplu are împreună doi copii: fiul Nakoa-Wolfe și fiica Lola.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: