­čśŹ ┬źDup─â antrenament, Olivia Wilde, ├«n v├órst─â de 40 de ani, ╚Öi-a ar─âtat s├ónii voluptuo╚Öi!┬╗ ­čś»

De c├ónd a ├«nceput s─â se ├«nt├ólneasc─â cu muzicianul s─ân─âtos Harry Styles, transformarea Oliviei a st├órnit interes. Fotograful o surprinde acum de fiecare dat─â c├ónd merge la sal─â, ar─ât├óndu-i corpul impecabil. Olivia a fost ├«ntotdeauna ├«ntr-o form─â fizic─â excelent─â, dar datorit─â influen╚Ťei lui Styles, angajamentul ei fa╚Ť─â de exerci╚Ťii fizice a atins noi culmi, oferindu-i un obicei util ╚Öi de durat─â.

Olivia nu a durat mult s─â g─âseasc─â dragostea din nou dup─â divor╚Ťul din 2020 de comediantul Jason Sudeikis. ├Än doar c├óteva luni, a ├«nceput s─â se ├«nt├ólneasc─â cu Harry Styles, favoritul a milioane de oameni.

Admiratorii lui Styles au fost ╚Öoca╚Ťi s─â afle c─â Olivia era noua lui iubit─â, mai ales av├ónd ├«n vedere c─â este mam─â a doi copii ╚Öi a avut o rela╚Ťie de zece ani. Aceste distinc╚Ťii nu i-au oprit ├«ns─â pe cei doi, deoarece Olivia s-a dovedit rapid a fi perechea perfect─â pentru Styles. Harry ╚Öi Olivia au avut o rela╚Ťie de aproape doi ani, timp ├«n care s-au bucurat frecvent de prezen╚Ťa celuilalt. Au surprins pe mul╚Ťi care nu ╚Öi-au imaginat niciodat─â c─â vor fi ├«mpreun─â, continu├ónd s─â aib─â o prietenie puternic─â chiar ╚Öi dup─â desp─âr╚Ťirea lor. Ciudat, de la desp─âr╚Ťirea lor, nici Olivia, nici Harry nu au fost lega╚Ťi romantic de altcineva.

Olivia s-a retras din lumina reflectoarelor dup─â desp─âr╚Ťirea lor, cu excep╚Ťia vizitelor la sal─â, care au devenit o caracteristic─â definitorie a programului ei. Angajamentul Oliviei fa╚Ť─â de fitness a crescut de c├ónd era cu Harry, chiar dac─â a fost ├«ntotdeauna o parte din via╚Ťa ei ├«nainte.

Olivia a fost v─âzut─â recent plimb├óndu-se, purt├ónd un top scurt care ├«i accentua s├ónii voluptuo╚Öi ╚Öi colan╚Ťi simpli. Olivia ├«╚Öi ia exerci╚Ťiile ├«n serios, a╚Öa cum se poate vedea din faptul c─â folose╚Öte oglinda ca surs─â puternic─â de motiva╚Ťie.

Dincolo de schimb─ârile fizice, admiratorii Oliviei au observat o str─âlucire re├«nnoit─â ├«n jurul ei, mul╚Ťi subliniind c─â acum pare s─â z├ómbeasc─â mai des. Angajamentul ei fa╚Ť─â de fitness ├«i afecteaz─â at├ót starea emo╚Ťional─â, c├ót ╚Öi cea fizic─â.

Like this post? Please share to your friends:
Popul├Ąra Sverige

Videos: