❤ «Ochi care strălucesc mai tare decât toate stelele din lume: 😍 Imagini cu copii cu o frumusețe extraordinară a ochilor!»

Ochii noștri se închid natural și ne dor de prea multă lumină atunci când ne naștem, ceea ce ne face aproape orbi. După ce se deschid, încep să se schimbe, iar acest proces continuă pe tot parcursul vieții noastre. Motivul pentru care persoanele în vârstă au ochi plictisitori este că viețile lor se apropie de sfârșit și energia lor s-a epuizat. De aceea, ochii copiilor, care strălucesc cu lumina lor interioară, sunt cei mai fascinanți și unici!

 

Istanbulul este casa și locul de muncă al fotografului Abdullah Aydemir, care a capturat aceste imagini uimitoare. Un metropol de contraste, un punct de intersecție global, cu cartiere bogate și sărace, pisici de stradă tratate cu demnitate și o populație diversă.

   

Desigur, Abdullah caută copiii. Trebuie doar să îi găsești pe stradă, deoarece cei mai mari și mai fascinanți modele nu sunt în studio. Din perspectiva fotografului, ochii strălucitori ai copiilor servesc ca faruri, atrăgând oamenii obosiți și pierduți către ei.

 

Pentru că totul pare atât de vast și fascinant când ești tânăr, viitorul îți aprinde creativitatea, și vrei să creezi, să te miști și să trăiești. Aceasta explică avalanșa de entuziasm care strălucește în ochii copiilor. Pentru niciun motiv, adulții nu pot și nu vor să facă asta! De aceea avem nevoie de copii – ei servesc ca un memento constant și un model al ceea ce înseamnă viața!

  

După cum puteți vedea, majoritatea copiilor din fotografii sunt murdari, noroiți și au zgârieturi, vânătăi și răni. Având în vedere că un copil mic este incapabil să stea liniștit și nu este interesat de astfel de lucruri minore, acestea sunt imagini reale de viață, unde copiii nu sunt aranjați, nepregătiți pentru cameră și par frecvent să fie luați prin surprindere. Din acest motiv, strălucirea din ochii lor este autentică, iar sentimentele sunt atât de reale!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: