OMG! ūüėē ”Hur ser Aaron Taylor-Johnsons fru ut, som √§r 24 √•r √§ldre √§n honom? Vad s√•g han i henne?” ūüė≥

√Ąven om kontraktet √§nnu inte har formellt slutf√∂rts, √§r Aaron Taylor-Johnson p√• v√§g att ansluta sig till rollbes√§ttningen f√∂r n√§sta James Bond-film. Om han best√§mmer sig f√∂r att g√• med i rollbes√§ttningen, skulle han bli den sj√§tte sk√•despelaren att spela ”Agent 007” sedan seriens lansering 1962.

Taylor-Johnson b√∂rjade sin sk√•despelarkarri√§r i tidig √•lder och √§r nu mycket framg√•ngsrik inom branschen. Publiken kan f√∂rv√§nta sig att se honom i tre olika filmer bara i √•r, vilket visar hans p√•g√•ende n√§rvaro. Noterbart √§r att han vann en Golden Globe f√∂r B√§sta manliga biroll f√∂r ”Under Cover of Night.”

Sk√•despelaren delar s√§llan detaljer om sitt privatliv, vilket ger lite insikt i hans verkliga m√•l. Det √§r dock k√§nt att Aaron har varit gift med en brittisk konstn√§r och filmskapare, 57 √•r gammal, i mer √§n tio √•r; kvinnan √§r 24 √•r √§ldre √§n Aaron. De tr√§ffades f√∂rsta g√•ngen 2009 n√§r de arbetade p√• inspelningen av ”Becoming John Lennon” (Nowhere Boy).

Hon var fyrtiotvå, och han var bara arton vid den tiden. Hon var tidigare gift med en konsthandlare, med vilken hon hade två barn, innan hon gifte sig med Taylor-Johnson.

Dessa rutiner hjälpte inte bara henne att läka, utan de gav också henne tröst och säkerhet nu. Förra året avslöjade Aaron deras samarbete på tre filmprojekt i ett öppet brev till allmänheten.

Innan de utbytte löften hade deras relation växt i mer än tre år. Ett decennium senare bekräftades deras hängivenhet inför nära familj och vänner. De har två barn tillsammans, och alla hennes döttrar ser upp till Aaron som en fadersgestalt.

Familjen flyttade till Somerset, England, från USA, och Aaron älskar att bo på landet och ta hand om sina grisar och bin.

Hans favoritaktivitet är att tillbringa tid hemma med sina döttrar och familj.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: