”En fantastisk och hjärtskärande berättelse! 😍 En 98-årig kvinna flyttade in på ett vårdhem för att ta hand om sin 80-årige son!”

Moderskärleken är den starkaste kraft som finns, och Ada Keating, 98 år gammal, är själva sinnebilden av denna attityd. Ada gjorde det rörande valet att flytta in på ett vårdhem med sin 80-årige son Tom för att ge honom den specialiserade vård han behöver, som personalen på institutionen inte kunde leverera tillräckligt.

Ada hade arbetat som sjuksköterskeassistent hela sitt liv, så Tom behövde hennes erfarenhet. Tom, en före detta anställd på HE Simm som arbetade som målare och dekoratör, flyttade in på Moss View Nursing Home 2016 eftersom han behövde vård dygnet runt.

Ada och Tom har en mycket nära vänskap; de tycker om att spendera tid tillsammans, särskilt när de tittar på TV, och har en rutin av att säga adjö.

Tom ser alltid fram emot Adas hemkomst och ger henne en stor kram när hon går iväg till sin frisörtid. Tom har aldrig varit gift och har tillbringat stora delar av sitt liv i sin mammas kärleksfulla omsorg, vilket visar styrkan i deras obrutna relation.

”Du kommer alltid att vara mitt barn, oavsett hur gammal du blir,” säger Ada med en känslosam ton.

En video på engelska berättar den hjärtevärmande historien om detta ”förtjusande” par.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: