”Den här flickan spenderade mycket pengar för att bli vacker! 😟 Tyvärr har det motsatt effekt!”

Ämnet om unga flickor som söker skönhet i många sammanhang går aldrig ur modet. Många människor anstränger sig för att leva upp till konventionella skönhetsideal, men vem har gett dem dessa ”ideal”? Här är Serena Smith, en chef och blivande sångerska från Toronto, Kanada, som tyckte att hon var för vanlig och ointressant. Hon hade ett ganska attraktivt ansikte från början, även om hennes hår var lite rörigt.

”Jag brukade känna mig väldigt vanlig och oattraktiv, ofta förbisedda och smälte in i mängden,” sa Serena i en nyligen gjord intervju. Men nuförtiden kan män inte låta bli att lägga märke till mig på grund av mitt utseende!

Vid 18 års ålder förstärkte Serena sina bröst. Hon ändrade sedan sina läppar, ögon, näsa och ansikte, samt gjorde andra estetiska ingrepp som Botox.

Serena är fast i sin övertygelse att perfektion är ouppnåelig, även inför sin älskare Tylers böner om att sluta göra fler ingrepp.

Tyler hävdar att Serena redan är attraktiv, men hon vill ändra sin bröststorlek igen. Serena koncentrerar sig för närvarande på sin sångkarriär. Serena är glad över den ökade läppvolymen och är säker på att han kommer att älska hennes nya bröst ännu mer.

Även om Serenas utforskning av glamourvärlden kan verka oskyldig för vissa, rekommenderas försiktighet.

Vad tycker du är bättre, hennes förvandling före eller efter?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: